« Skämt i rötmånaden? | Startsidan | Skvallerjournalistik »

23 juli 2004

Fredagsfyran på rätt dag

Temat för veckans fredagsfyra är blandat.

1. Vad ska man göra när sommaren regnar bort?
Läsa böcker. Se på filmer. Göra saker man kanske inte skulle ha gjort om det varit fint väder. Besöka konstutställningar, göra museibesök och annat som man vanligtvis inte gör en vacker sommar. Åka Sverige runt och besöka platser man bara hört talas om. Vandra i naturen. Med bra kläder så spelar det ingen roll att det regnar. Det är bara en själv som sätter begränsningar. Inte vädret. Egentligen.

2. Vad är det bästa som hänt dig på sistone?
Att jag blivit mormor igen.

3. Vad önskar du dig just nu?
Hoppa tandemhopp. Men jag vill inte göra det själv, men jag har inte lyckats få med mig någon på detta. Jag får bara svar typ; har du dödslängtan eller liknande :).

4. Hur känner du dig idag, egentligen?
Finemang. Solen har strålat värmande från himlen. Jag har lite andra saker att se framemot i veckan och kommande veckor så än finns det hopp om livet :).

// Annica Tiger

Annica Tiger juli 23, 2004 06:52 EM

Kommentarer

Inte själv :), men själv.

Visst kan man banga ur vid kanten, men jag tror att om man är två polare som ska hoppa så funkar det bättre. Man sporrar varandra.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: juli 25, 2004 04:39 EM

Man kan väl inte hoppa TANDEMhopp själv? ;-)

En vän fick ett i 50-årspresent och hon ska göra om det påstår hon. Jag skulle vilja redan ha hoppat ut och falla fritt. För jag skulle inte våga ta steget över kanten där uppe i planet, det vet jag.

Skrivet av: Monica datum: juli 25, 2004 11:31 FM

Jag får väl hoppa tandem själv. Men jag ska testa det. Att man ska dö är nog ingen risk, hur ofta händer det olyckor när man hoppar med rutinerade proffs. Sällan skulle jag tro, jag har inte hört om någon sådan olycka. Däremot ballongflygning som jag oxå vill testa händer det olyckor ibland.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: juli 24, 2004 09:05 EM

Jag höll på med fallskärmshoppning ett tag och fick också alltid den där kommentaren om dödslängtan. Standardsvaret (som icke desto mindre är sant) lyder att man inte hoppas fallskärm för att man vill dö, utan för att man älskaratt leva och ett frifall är bland det mest njutningsfyllda man kan ägna sig åt! Go Annica!Heja heja!

Skrivet av: Siv datum: juli 24, 2004 08:11 EM

Jag är också höjdrädd.
http://www.skydive.se/content/tandem.jsp
Det kostar lite. Men jag tror att det kan bli ett minne för livet.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: juli 24, 2004 12:49 EM

Vad kostar det att hoppa egentligen? Vore en kul grej att testa trots min enorma höjdrädsla.

Skrivet av: Daniel Olovsson datum: juli 24, 2004 12:12 EM

Jag gör gärna ett tandemhopp, till, men har inte råd, så betalar du så hänger jag med! När som helst! :-)

Skrivet av: Helene Liberth datum: juli 24, 2004 09:51 FM