« Gömda | Startsidan | Green Card »

9 juni 2004

Rösta på söndag!

Jag tänker gå och rösta på söndag. Jag har även övertalat B. att göra detsamma. Inte för att jag är speciellt intresserad av valet i sig. Jag tänker rösta och hoppas att många gör så, för att hindra att extrema grupperingar tjänar på att gemene man röstskolkar. Nazisterna vädrar morgonluft. De hoppas nog på att så många som möjligt ligger på sofflocket. Ju fler som inte röstar, desto större chans har de att få in sina kandidater. Är det värdiga representanter vi vill att Sverige ska sända till EU-parlamentet?

De kör med lite fula metoder inför valet. I måndags polisanmäldes Nationaldemokraterna av posten för att de systematiskt lagt valsedlar med "Porto betalt" i postens brevlådor utan att betala portot.

Det roliga i kråksången är att Nationaldemokraterna bygger en stor del av sin valretorik kring på antagandet att vissa grupper av människor parasiterar och begår brott i Sverige på hederliga skattebetalares bekostnad. Men det kanske inte räknas om de själva gör detsamma?

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 9, 2004 07:47 FM

Kommentarer

Tror inte ett ögonblick att Sverigedemokraterna, Nationaldemokraterna och allt vad de heter har minsta lilla pyttechans att komma nån vart. De kanske kan få ett och annat mandat i en kommun, men i EU? Inte en chans. Hoppas jag har rätt nu...

Skrivet av: Monica datum: juni 10, 2004 03:05 FM

Yeaaa de är ju bara för dumma ibland.

Skrivet av: Frozenbride datum: juni 9, 2004 11:38 EM

Vill man inte rösta så behöver man inte. Men jag tror inte att det är propaganda för att få oss att rösta.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: juni 9, 2004 04:44 EM

Kan man rösta på Margot så gör jag det, annars skiter jag i det. Det känns som min rättighet det också och jag är så HELT och TOTALT ointresserad. Sådana där extremister har ingen chans ändå, det är bara propaganda för att få folk att rösta. Tror jag.

Skrivet av: Monica datum: juni 9, 2004 03:45 EM

Jag hoppas du röstar och så många som möjligt gör det. Följ din fingertoppskänsla. Ett tips är att rösta på det parti du brukar rösta på. Ett annat sätt är att kryssa på den kandidat du tycker verkar vara vettig, oavsett partifärg. Själv ska jag rösta på ett parit jag normalt inte röstar på och kryssa en kvinna jag vet har samma åsikter som jag har om EU.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: juni 9, 2004 08:02 FM

Jag hade inte tänkt gå och rösta, men när man tänker på att det möjliggör att dessa extrema grupperingarna kan få en chans så får jag nog tänka om.
Problemet är bara vad man ska rösta på..
*ler*

Skrivet av: Ncike datum: juni 9, 2004 07:56 FM