« Hamasledare dödad | Startsidan | Långa urlar »

18 april 2004

Silvias ansiktslyft

Silvia åker och lyfter sig varje år. För mig är det ingen nyhet, det har jag hört talas om i flera år. Oklart om vi skattebetalare står för notan eller ej. Det kan bli intressant nu när insyn ska ges hur apanaget används :).

Om man kikar på bilden från 1993 då Silvia fyllde femtio så tycker i alla fall jag att hon är både vacker och klär i sina små skrattrynkor. För varje operation därefter ser hon mer och mer ut som en sminkad döskalle. Det är inte normalt. Det är inte heller snyggt att "åldras så" på ett konstgjort sätt.

Jag skulle kunna berätta om fler som lyfter sig med jämna mellanrum och vart de lyfter sig. Men jag väljer att så inte göra. Den dagen de kommer ut ur garderoben kan jag kanske kommentera det hela ;). Det är numera vanligt att göra en slidförsnävning. Kvinnor opererar sig för att strama åt slidan, som kanske har sett sina bästa dar efter flera förlossningar. Jag tror mer på vanliga knip-övningar (även bra mot inkontinens), samt byte av partner om han nu klagar.

Varför är en del så utseendefixerade? Många äldre kvinnor, numera även män, lyfter sig på ålderns höst. Men inte tycker jag de blir snyggare för det. Botoxstela pannor och spända anletsdrag är ofta resultatet. Mer skrattretande än vackert.

En elogé till de som törs åldras på ett naturligt sätt. Rynkor visar att du har levt. Varje rynka och veck har sin historia och det är det som gör människan intressant, inte antal botoxsprutor eller lyft.

// Annica Tiger

Annica Tiger april 18, 2004 03:42 EM

Kommentarer

Man blir lite rädd för framtiden. Visst är det något speciellt och vackert med ett ansikte som åldras med tiden, en värdighet och respekt som man inte kan uppnå utan de åldrandes fåror. Hur ska man kunna se vem som levt och varit med ? Blir det stramheten och stelheten i ansiktet som blir våra skiljemärken i framtiden?? *brrr*

Skrivet av: Jeanette datum: april 18, 2004 10:08 EM

Jag nickar instämmande till det sista stycket. Bra skrivet, Annica.
Pöss.

Skrivet av: r2 datum: april 18, 2004 10:02 EM

Vilka rubriker det skulle bli om Silvia lämnar sin plats bredvid sin kung för att han skulle gnälla över deras sex. Märkligt värre :) om så hade varit fallet....

Skrivet av: Daniel datum: april 18, 2004 08:33 EM

Haha! "....byte av partner om han nu klagar" - verkar mkt bättre än en slidförsnävning! Attityd, Annica!

Ingen har iofs klagat på undertecknad, men då har jag å andra sidan "bara" pruttat ur mig en unge! Men tänker...att det kan bli problem ändå...jag menar: "de" är ju inte helt och hållet utbytbara. Å andra sidan, kommer jag på, så skulle väl en som satt på(?) en man som "klagade" ganska snabbt kännas överflödig och ointressant?

Jag lyckas då röra till allt! Men Israel-Palestina-konflikten tänker jag iaf inte kommentera i... ;-)

Skrivet av: Carina datum: april 18, 2004 07:28 EM

Tyckte om din kommentar om att byta partner. Nog en smart grej att göra om han/hon inte accepterar en som man ser ut eller är.

Skrivet av: Henrik datum: april 18, 2004 06:16 EM

Shit alltså!
Man har valt fel yrke :) Ska man tjäna pengar ska man vara duktig plastikkirurg och vara bosatt i USA. Då kan man få en bra fet lön av alla stollar som opererar allt som går att operera.

Skrivet av: Claes datum: april 18, 2004 04:24 EM