« Håller tummarna igen | Startsidan | Modemkapare »

9 mars 2004

Ingen skitsak

Åtal för att inte ha plockat upp hundbajs. Ja, då kan inte åklagarmyndigheten ha mycket att göra på den orten. Jag förstår om folk blir irriterade på om djurägare inte plockar upp efter sina telningar (gäller både hundar och katter), men att låta det gå till ett åtal är väl att ta i lite? Finns det inte lite, lite viktigare saker för rättsväsendet att hantera? Som kvinnomisshandel? Fast det kanske är enklare mål att föra till domstol, typ hundbajs - ingen skitsak?

// Annica Tiger

Annica Tiger mars 9, 2004 01:51 EM

Kommentarer

Hur ofta ser man dessa hästar bajsa på en gräsmatta där barn springer runt och leta? Det är dessutom lite lättare att se vart hästarna varit än hundrna så man aktar sig lite bättre. Men ändå...visst "borde" detta hästbajs tas upp icke desto mindre än hundarnas. Skaffa fågel :)

Skrivet av: Daniel Olovsson datum: mars 10, 2004 05:42 EM

Är det enda sättet att få en hundägare att lära sig plocka upp så är åtal en bra sak.

Skrivet av: Daniel Olovsson datum: mars 9, 2004 07:44 EM

Det är tydligen skillnad på skit och skit :). Där jag bor finns många hästar och därmed stora högar av hästskit lite varstans mitt på vägarna. En hund eller katt sätter sig sällan MITT på vägen eller gängvägen och skiter.

Annica

Skrivet av: Annica datum: mars 9, 2004 02:15 EM

Härom dagen passerades jag av ett par polishästar (med poliser ovanpå). Hästarna bajsade. Poliserna gjorde verkligen ingen ansats att plocka upp efter sig. Jag tänkte, bara appropå.

Skrivet av: Johnny datum: mars 9, 2004 02:11 EM