« Skjutglada | Startsidan | Schavott »

12 januari 2004

E-post på vift

Det verkar inte vara speciellt säkert att ha en @home.se-adress. En diskussion på en mailinglista ger vid handen att det verkar vara vanligt att mailen hamnar fel inom/från @home.se. Så, har du en @home.se-mailadress, sänd ej eller ta inte emot mail du absolut inte vill dela med andra än mottagaren/sändaren. Jag har tack och lov ingen sådan mailadress. Har du?

// Annica Tiger

Annica Tiger januari 12, 2004 10:21 FM

Kommentarer

For me to know, for you to find out... >;-]

32cm är antingen längden på mina fötter eller längden på mitt operationsärr. Fötterna använder jag, ärret är mest en prydnad. Äsch, jag skulle aldrig förklarat mig. Alltid hade det imponerat på någon... Naken-Janne kanske? (4cm@??)

Skrivet av: Jontas datum: januari 12, 2004 08:21 EM

Vilken? E-postadressen :))) eller 32cmetern?

Annica

Skrivet av: Annica datum: januari 12, 2004 06:54 EM

Ja, men jag använder den inte. ;)

Skrivet av: Jontas datum: januari 12, 2004 06:49 EM