« Ishockey och Gud | Startsidan | Har det bra »

19 november 2003

Michael Jackson

Michael Jackson är begärd häktad. Är det spiken i kistan? Eller spiken i CD:n?

Man ska aldrig döma någon innan de är dömda. Men vete sjutton om det inte redan är kört, innan ens rättegången startat. Det har länge tisslats och tasslats om att han har en förkärlek för unga pojkar. Ska ryktena bekräftas nu?

Jag minns att Michael Jackson en gång var en av mina favoriter. Men mycket vatten har runnit under broarna sedan dess, i alla fall i mitt liv. Vad som runnit i hans liv vete sjutton?

// Annica Tiger

Annica Tiger november 19, 2003 04:07 EM

Kommentarer

Jag vill bara säga att jag är kär i Michael, han och jag är gjorde för varandra.

Skrivet av: Transvestiten datum: oktober 1, 2004 10:07 FM

Den kärlek jag känner för Michael Jackson längst inne i mitt hjärta är sann, hur skulle ett hjärta kunna ljuga ?

Tyvärr så hör jag varje dag, att älska honom är fel, jag blir såå trött, men ja skiter fullständigt i det ! Michael Jackson är 110 % oskyldig!!

Skrivet av: Emma datum: september 20, 2004 05:14 EM

jag älskar dig michael den kärlek jag har för dig kan ingen i världen kan ta ifrån mig.
jag föddes för att älska dig.
men ingen i världen förstår mig.
va det för fel på mig och dig.

Skrivet av: Ayse datum: september 6, 2004 10:19 EM

Ja skulle göra vadsomhelst fö honom och ja vill bara säga keep strong michael. I loove you of all my HEART.

Skrivet av: Jackie datum: september 2, 2004 03:37 EM

Hej. Michael Jackson är en bra sångare, men kanske inte lika bra människa, visst man vet inte hur han har haft sitt liv men efter allt om barn våld o bla bla bla. så kan man ju undra. men jag gillar hans låtar starkt.

Skrivet av: Emma datum: september 1, 2004 06:04 EM

hallå...michael jeckson
jag tycker att han är världens bäst .....han är ingen pedofil....han är jätte trevlig säkert......???det är ju många som vill seta in han i ´fängelse -....han är ju kännd...det fattar man väl.....

Skrivet av: nelli datum: juni 9, 2004 08:00 EM

Jag tycker Michael Jackson är bäst. Men om han inte har gjort nåt tycke3r ja dt är dumt att killen säger att dt är så men om han har gjort dt så ska han stå sitt kast.

Skrivet av: Magnum Mandel datum: juni 3, 2004 12:57 EM

Im Bad

Skrivet av: mommmmmmmiissh datum: maj 12, 2004 09:11 FM

Btw, min hotmail är ownage_exe@hotmail.com .. thx

Skrivet av: eXe- datum: april 30, 2004 10:27 FM

Skulle någon här kunna hosta upp med lite fakta om michael jackson,eftersom jag har arbete om honom o finner inte så mycket fakta ... snälla, skicka till min hotmail

Skrivet av: eXe- datum: april 30, 2004 10:26 FM

han e jue bara så bra lr?? hahahahaha

Skrivet av: svea datum: april 22, 2004 08:40 FM

Det finns inte någon i världen som vet svaret om Michael Jackson är oskyldig eller skyldig. Bara den pojken och Michael har facit i sina händer. Hur kan då ni som säger att han är skyldig, tro att ni har facit i era händer??? Det är folk som ni som får andra att tro att han sover i syrgas kammare och att han ska begravs på månen... Fan jag känner honom inte personligen men för mig är alla människor och ska behandlas lika. Om han är skyldig får han sitt straff den dag han döms! Men om han inte är skyldig är det många som kommer känna sig dumma! Kanske dem slänger ut sig den klassiska kommentaren,-vad var det jag sa han var inte skyldig. Titta bara på hur det gick för den första killen som blev anklagad för mordet på Anna.L fan Svenska folket våldtog honom...
Michae Jackson är för mig den största artist någonsin och jag tackar honom och gud för att jag har fått uppleva en sån fantastisk person i mitt liv. THE TRUTH WILL SET HIM FREE

Skrivet av: svea datum: april 19, 2004 02:29 EM

BRA LÅTAR. MEN HAN E FUL FATTAR INTE VAD HAN HAR GJORT MED SIG SJÄLV: HAN VA SÖÖT NÄR HAN VA LITEN HAHAH.

Skrivet av: esfrefr datum: april 15, 2004 10:31 FM

älskar dig, michael

Skrivet av: Tobbe datum: april 13, 2004 11:44 FM

hej micheal jackson äger =)

Skrivet av: Behar datum: april 7, 2004 01:31 EM

hej . michael jackson ä guden . jag tkr det ä så fel att sitta & anklaaga en person som man innerst inne vet ä den bästa som någonsiin skapats .! vad jag försöker säga är . ta reda på fakta innan nii snackar. förut så snackade jag mkt om michael . jag sa typ varför har han färgat sej vit & allt.. men jag vet inte vart jag fårr allt det därra ifrån..? nu så har jag tagit reda på fakta. nu så vet jag att han är världens bässta person i hela världen . han är den underbaaraste som finns helt enkelt juuh..! utan han hade jag dött.. nu så håller jag på & skriiva en uppsats om han :)) det går bra. för jag kan allt om han . Men jag tkr att ni som inte gillar michael så mmkt.. jag tkr att ni ska ta & läsa boken moonwalk . den kommer ändra erat sätt & tännka .. ni kommer avguda honom .. Älskar michael jackson . messt av allt. vad ni än säger . ni kommer inte kunna ändra nååt.. Michael jacksoon är guud

Skrivet av: Jessica datum: april 5, 2004 08:45 EM

Leave him alone..Michael jackson i 110% Innocent!

Skrivet av: Tessan datum: april 5, 2004 10:24 FM

Jag älskar oxå Michael Jackson! Han e min idol.... Älskar hans låtar och älskar hans dans.. Så jävla grym....

Skrivet av: Linda datum: april 2, 2004 09:53 FM

Jaoo Michael Jackson är min idol han leker bästa artisten Ja kan alla hans danser Moonwalking allt exakt som han ja lyssnar varje dag på hans låtar Han ä bäst // Gabbe Msn: petrusgabraijl@hotmail.com

Skrivet av: Gabbe datum: april 1, 2004 09:21 FM

Michael Jackson är VÄRLDENS bästa artist..Varför skulle han ge sig på en pojke..Han fårstår nog själv att det skulle göra han rykte ännu sämre..Han skulle aldrig göra nåt sånt mot något barn.Han älskar barnen och vill hjälpa de.Han är ju den artist som har skänt mest pegar till fattig Barn...!Han är OSKYLDIG`.!!!!Äslskar dig Michael...

Skrivet av: Malin datum: mars 29, 2004 06:36 EM

Klart han är oskyldig. O det kommer bevisas inom en snar framtid! Sen så hoppas jag att alla MJ skitsnackare skäms så mkt så att de tappar talförmågan o tar självmord. Världen behöver inte folk som er. Dömer utan fakta. Innocent-until proved guilty, heter det. GLÖM INTE DET!!!

Skrivet av: Elaf datum: mars 27, 2004 11:34 FM

Jag älskar Michael och jag skiter fullständigt i vad som står i tidningarna. Before you judge me, try hard to love me, look within your heart than ask, have you seen my childhood...
Det är såå fint skrivet!!!!!!!
Tack Michael för att du finns..

Skrivet av: Emelie datum: mars 25, 2004 09:03 EM

Jag vet att Michael inte är pedofil. Det säger jag inte bara för att jag älskar honom över allt annat. Men, ni som tror att han är skyldig. Tänk lite!!!!!

Skrivet av: Emelie datum: mars 25, 2004 09:00 EM

Jag vet att Michael inte är pedofil. Det säger jag inte bara för att jag älskar honom över allt annat. Men, ni som tror att han är skyldig. Tänk lite!!!!!

Skrivet av: Emelie datum: mars 25, 2004 09:00 EM

nejj han är inte
en pedofil, varför skulle han vara det?..
det skulle jag aldrig tro om honom. Han älskar barn men han är inte en pedofil

Skrivet av: madfde datum: mars 25, 2004 10:45 FM

asså låt oss tänka,Michael Jackson är väldens kändaste artist lika känd som elvis.såklart det är människor som vill ljuga och sätta dit honom bara för en sak...pengar. han har ett värde på en miljard han har gjort historans mest sålda skiva "thriller". och såklart han inte är en pedofil,hur kan lilla pojken från jackson five till mannen som har gett mest pengar av alla artiser till fattiga barnen vara pedofil??. helt korkad. och egentligen ska man inte bry sej om hans privatliv. visst om det är sant så ska han få straff men hur FAN skulle han vara pedofil??? ställ mig den frågan

Skrivet av: ludwig datum: mars 23, 2004 08:20 EM

asså låt oss tänka,Michael Jackson är väldens kändaste artist lika känd som elvis.såklart det är människor som vill ljuga och sätta dit honom bara för en sak...pengar. han har ett värde på en miljard han har gjort historans mest sålda skiva "thriller". och såklart han inte är en pedofil,hur kan lilla pojken från jackson five till mannen som har gett mest pengar av alla artiser till fattiga barnen vara pedofil??. helt korkad. och egentligen ska man inte bry sej om hans privatliv. visst om det är sant så ska han få straff men hur FAN skulle han vara pedofil??? ställ mig den frågan

Skrivet av: ludwig datum: mars 23, 2004 08:20 EM

Micael Jackson är ingen pedofil för guds skull han älskar barn han skulle aldrig göra så mot ett barn.

Skrivet av: Johan datum: mars 15, 2004 07:01 EM

Snälla hjälp mej jag behöver information om Michael Jacksons liv..! Men hittar inget, ni verkar ju kunna lite! Mejla mej! h3artbr3aker_@hotmail.com

Skrivet av: Evelina datum: mars 9, 2004 08:51 FM

MIcaehl har gjort så himla mycket för musiken! love him

Skrivet av: josse datum: februari 19, 2004 02:27 EM

What is MIchael's reputation out there? How would your court system handle this situation?

Skrivet av: Hans datum: februari 1, 2004 09:05 EM

Det finns inte någon i världen som vet svaret om Michael Jackson är oskyldig eller skyldig. Bara den pojken och Michael har facit i sina händer. Hur kan då ni som säger att han är skyldig, tro att ni har facit i era händer??? Det är folk som ni som får andra att tro att han sover i syrgas kammare och att han ska begravs på månen... Fan jag känner honom inte personligen men för mig är alla människor och ska behandlas lika. Om han är skyldig får han sitt straff den dag han döms! Men om han inte är skyldig är det många som kommer känna sig dumma! Kanske dem slänger ut sig den klassiska kommentaren,-vad var det jag sa han var inte skyldig. Titta bara på hur det gick för den första killen som blev anklagad för mordet på Anna.L fan Svenska folket våldtog honom...
Michae Jackson är för mig den största artist någonsin och jag tackar honom och gud för att jag har fått uppleva en sån fantastisk person i mitt liv. THE TRUTH WILL SET HIM FREE

Skrivet av: Joseph Jackson datum: december 23, 2003 12:07 EM

Tanten nere i min källarbutik är mäkta upprörd över alla skriverier om Michael Jackson. Hon avgudar honom oavsett. Har han egentligen gjort någon bra platta sedan Off the wall?

Tja. Vad ska man skylla på? För mycket narkos?

Skrivet av: Jontas datum: november 19, 2003 08:22 EM