« Självmord | Startsidan | Allemansrätt »

14 november 2003

Bloggar i kubik

Jag säger grattis till Erik som blev utnämd till Sveriges bästa och mest intressanta bloggare i tidningen InternetWorld. Jag håller med. Det är urtypen för hur en blog ska se ut. Att artikeln dessutom var utomordentligt välskriven gör att berömmet måste värma desto mer. Besök gärna Eriks blogg, om ni inte redan är stamgäst där.

Själv är jag glad över att jag har hamnat i detta sällskap. (Fast den försvann lika fort som den kom in. Fluktuation med andra ord) :-) Min blogg är lite udda kanske i mångas ögon, men det värmer mig att många verkar tycka om den. Jag kör i princip samma race som i gamla Reloaden. Det är mer att jag har ett modernare verktyg att skriva i, vilket är både bekvämt och rationellt.

// Annica Tiger

Annica Tiger november 14, 2003 06:47 FM

Kommentarer

Content, content. Det är en bra blogg och väl värd den uppmärksamhet IW gett den.

Annica

Skrivet av: Annica datum: november 16, 2003 06:46 EM

Hmm...jag ställer mig frågan vad det var för "märkvärdigt" med Eriks blogg. Tyckte den var för rörig....men det är tydligen som så att det ska vara det på internet. Det var bättre när det räckte att köra lynx som browser :)

Skrivet av: Claes datum: november 14, 2003 11:10 FM