« Haiti - hjälp RK att hjälpa | Startsidan | Polis polis potatisgris »

29 januari 2010

Pappas färg - gult

I går jag när jag varit inne i blomsteraffären och köpt gula handblommor för Carinas och B:s skull (som inte kan vara med fysiskt på begravningen) slog mig insikten att pappa faktiskt är död. Att han ska ned i den kalla jorden i dag.

Jag fick ett gråtanfall som varade rätt länge och jag är glad att jag kunde gömma mig i bilen och att inget just då påkallade min uppmärksamhet. Fast det fick jag igen med råge på eftermiddagen, men det är en annan historia.

Pappa gillade gult och det gör jag också.

// Annica Tiger

Annica Tiger januari 29, 2010 02:54 FM

Kommentarer

Det är sunt och rätt att gråta. Jag känner med dig.

Skrivet av: Brittis datum: februari 2, 2010 04:25 EM

Beklagar din sorg Annika.

Skrivet av: Kerstin datum: februari 2, 2010 12:46 FM

Skriv en kommentar


Kom ihåg mig?