« Allmänt svammel | Startsidan | Falskt lågdjur? »

28 november 2007

Så sänkte jag Sovjetunionen

Jan Kallbergs senaste bok

I dag fick jag lite läsning via posten. Dryga 700 sidor, men jag gillar tegelstenar och jag hoppas att Jan Kallberg (Voltaire Publishing) lyckats med sitt koncept, som han gjort tidigare, med att skriva en bok som håller hela vägen ut.

Vi har varit på samma mailinglistor i många, många år och i början (runt 1997-1998) undrade jag faktiskt vad det var för kuf (förlåt Jan - det är numera preskriberat) men efter att ha träffat honom i verkligheten och pratat med honom IRL fick jag ställa mina fördomar åt sidan och jag insåg vilken trevlig människa han är. Det lärde mig ganska mycket. Döm aldrig människor efter hur de uppför sig på mailinglistor utan vänta till du träffar dem IRL.

Jag önskar Jan lycka till med boken och själv har jag lagt den överst på "böcker som ska läsas"-högen.

// Annica Tiger

Annica Tiger november 28, 2007 06:52 EM

Kommentarer

Jag fick också Jannes bok i brevlådan, min man har läst den och jag ska börja i morgon... Enligt utsago så är den mer än galen. Ska bli kul.

Senast nu har jag läst alla deckare om Harry Hole skrivna av norrmannen Jo Nesboe. Finns som påcket och är jättebra.


Skrivet av: Mary datum: november 30, 2007 08:54 EM

Stieg Larsson triologi är ett måste.

Såld av Natasja T. och Vera Efron, aktuellt om trafficing.

Det ska bli ett sant nöje att döda dig av Magdalena Graaf, mordisk titel men en gripande berättelse, Bättre än vad jag trodde.

Arne Dahls hela romansvit.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: november 30, 2007 01:54 EM

Hej Annica!

Vilka andra böcker bör vara i ens "måste läsa" lista? =)
Ha en bra dag!

Skrivet av: Anna datum: november 28, 2007 11:00 EM