« Vårdnadsbidrag, en kvinnofälla? | Startsidan | Blandade funderingar »

4 september 2007

Åska - IT, en dålig kombination

Döm om min förvåning när jag skulle plocka ned ett arbetsgivarintyg från Arbetsförmedlingens sajt. Lösenord? Access denied?

Ams sajt nera

Ett samtal och förklaringen var att åskan slagit ut servern i Stockholm, hon jag talade med hade inte heller tillgång till sitt interna nätverk. Nu funkar sajten igen.

// Annica Tiger

Annica Tiger september 4, 2007 07:05 EM

Kommentarer

Hej Annika,

På Nätverket Seniorhuset finns en hel del intressant info om datorer och dataprogram, tips

Skrivet av: Derang datum: september 10, 2007 01:08 FM

"Tycker du också att svenska folkets missnöjesopinion är orättvis? " Nej - jag tycker inte den är orättvis, omyndighetsförklara inte halva Sveriges befolkning. Nu när de upptäckt att vad de röstade på inte var WYSIWYG.

Datorer och åska är ingen bra kombination, men det finns ju sätt att skydda sig.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: september 6, 2007 01:58 EM

Apropå kortslutning. Tycker du också att svenska folkets missnöjesopinion är orättvis? Att opinionsundersökningarna verkar komma från en helt annan värld? Tycker du också att Alliansen gjort ett fantastiskt bra jobb under sitt första år vid makten? Tycker du också att maktskiftet är väl värt att fira?

Jag ska gå till Norrmalmstorg i Stockholm kl 12.00 måndagen den 17 september för att fira detta och lyssna till partiledarna för Allians för Sverige.

Någon som vill följa med?

Skrivet av: Anna Svensson datum: september 5, 2007 10:41 FM

Blir bättre och bättre detta med IT. Snart kan man inte göra något för vädrets makter ställer till det. Såg en reklamsnutt på TV där man kunde ha sin backup på internet för 19 kronor/månad. Och hur i helvete funkar det när åskan går? Vad är det för puckon som kör på i dessa hjulspår? ISPn ligger nere. Man ringer dit och det första man får höra är att gå in på www.våransida.se. Hur faan gör man det om strömen har gått?

Skrivet av: Claes datum: september 5, 2007 10:34 FM