« Datorn fungerar igen, hoppas jag :-) | Startsidan | Bloggattack »

1 juni 2007

Näthataren Jonas Gifting

Fy fan hur lågt folk kan sjunka. Det jag syftar är på Jonas Giftings kommentar i inlägget nedan. Hissen har fastnat eller hur jag nu ska tolka det hela.

BTW - enligt ett mail jag fick så finns det ingen levande person i Sverige som heter Jonas Gifting. Det är taget från en död historisk person. Så fegt att inte ens kunna kommentera under sitt riktiga namn. Hur trovärdig kan hans blog vara?

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 1, 2007 01:19 EM

Kommentarer

Mikael du vet verkligen ingenting om vad den delen av vänstern vill och inte, det märks på att du skriver "Sovjetkommunism". Inte ens Sovjetunionen självt påstod sig vara en kommunistisk stat och den diktatur som rådde där är INTE vad Sveriges frihetliga vänster vill införa. Läs Salka Sandéns bok "Deltagänget" så får du en liten inblick.

Skrivet av: Nicklas Eriksson datum: juni 6, 2007 06:46 EM

Det är visst högt i tak här när socialister uttalar sig och gör personangrepp???


Personangrepp borttaget. Du kan syssla med sådant på din blogg. BTW - du vet väl att bilder har copyright. Du har snott bilder hör jag och publicerar utan lov. Det vore lämpligt om du tog bort dem. // Annica

Skrivet av: Jättefarlige Gifting datum: juni 4, 2007 02:23 FM

Gifting är det fegaste äckel som gått i ett par skor, han har mage att kalla andra för fega medan han själv vägrar framträda med namn eller bild. Det säger ju i och för sig mest om svinet själv, men jag tycker det finns skäl för säkerhetspolisen att granska honom närmare eftersom jag befarar att om man går runt med det närmast patologiska hat han hyser mot arbetarrrörelsen kan bli ansvarig för fler döda politiker längre fram... Ruggigt är bara förnamnet!

Skrivet av: Nicklas Eriksson datum: juni 2, 2007 11:58 EM

De som vill införa sovjetkommunism i Sverige är nog ett utdöende släkte. Att jämföra dem med nazisterna är lite underligt då jag anser att nazisterna är brunare än de brunaste blåa.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: juni 2, 2007 12:26 EM

Gifting må vara ett påhittat namn, han må även vara onödigt aggressiv. Men ni glömmer bort att på den vänstra delen av den politiska skalan så finns de verkliga våldsmännen och kvinnorna. Det är s.k. antirasister, dvs. militanta kommunister som inget hellre vill än att införa sovjetkommunism i Sverige, med sig själva på toppen och genomföra en kulturrevolution a la Mao.

Kommunisterna slåss med sina kompisar nazisterna som också håller till på den absoluta vänsterkanten. De vill inget hellre än att införa diktatur a la .. jo, sovjetkommunism eller hitlertyskland (det är samma sak) och har inget till övers för demokrati, frihet och marknadsekonomi som kännetäcknar högern. Nazisterna ogillar precis som kommunisterna judar och Israel. Vore det inte för frisyren så skulle man inte kunna skilja dessa grupper åt.

Skrivet av: Mikael datum: juni 2, 2007 12:10 EM

Intressant KAS, bedriva näthandel i falskt namn. Jag hoppas att han har sin bokföring i ordning och att firman är vederbörligt registrerat i sitt rätta namn och har ett organisationsnummer, samt att han skattar för sina inkomster- med tanke på vad han skrev i sin kommentar.

Men att han hänger sig åt lyteskomik är något han borde sluta med. Att jag fått besked att det är något kajko med hjärtat är inte något som jag tycker att det är läge att varken driva med eller skämta om.

Att han förutsätter att jag är sjukskriven tyder mer på att han själv kanske är benägen att använda den möjligheten. Själv föredrar jag att jobba på, så länge jag tar det lugnt är det okey enligt läkarna.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: juni 2, 2007 10:38 FM

Jonas Gifting som inte är ett riktigt namn bedriver också näthandel via sin blogg och anger som ansvarig för näthandeln sitt falska namn och dessutom som det verkar en adress som inte existerar.

Eftersom han med martyrens envishet tror att socialister som han kallar bajs vill stoppa honom och han var och varannan dag basunerar ut detta på sin blogg och i rubriker i DN och SvD så kan man väl anta att skattemyndigheterna snart för upp ögonen för den förtjusande, snälle och vältalande mannen.

Troligt är att han inte har en aning om vad man har för skyldigheter och rättigheter när man skall bedriva näthandel.

Även fast han far med en massa utfall mot det som han kallar socialister tycker jag det verkar som om han är kontaktsökande i sin ensamhet varför det förefaller som att försiktighet med omdömen om mannen i fråga är att föredra.

KAS


Skrivet av: KAS datum: juni 2, 2007 10:32 FM

"Skandal att du och politiska genier som Jinge endast låter folk med samma åsikter som er själva
kommentera. "

Jag hindrar inte andra med motsatta åsikter som mig att kommentera i min blog, men detta gällde inte politik utan var ett rent personligt påhopp på mig som person.

Att du inte själv kan se skillnaden är underligt.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: juni 2, 2007 07:28 FM

lika bra att du rensar bort denna kommentar direkt
då jag knappast är en Ja-sägare.

Skandal att du och politiska genier som Jinge endast låter folk med samma åsikter som er själva
kommentera. Men så fungerar socialism.
Kuba, Venezuela och numera delar av svensk bloggosfär.

och till Jinge: är du en idiot eller idiot? vilket parti
är du med i? KPMLR eller SKU?

Skrivet av: Daniel Ekman datum: juni 2, 2007 01:23 FM

Grymt trist med personer som inte har roligare för sig än att kasta dynga omkring sig! menar då så klart miffot som skrivit kommentaren i ditt tidigare inlägg... men som sagt än är inte sista dåren född... dom finns överallt =) ha det bra och lycka till med allt.. // CS

Skrivet av: Cyberspunken datum: juni 1, 2007 11:51 EM

Han kan ju hålla på sådär eftersom han inte heter Jonas Gifting utan något helt annat. Grejen är väl att han är avundsjuk för att du har fler läsare än vad han har.

Skrivet av: Jinge datum: juni 1, 2007 01:48 EM

Jag rensar bort länkarna till hans blogg så han vinner inga besökare på att kommentera.

Annica - på G till jobbet.

Skrivet av: Annica Tiger datum: juni 1, 2007 01:32 EM

Den där personen är spärrad på min blogg och kan således inte skriva några kommentarer alls. Jag tvivlar oxo på att det är hans eget namn han använder, men det kan jag inte vara säker på förstås.

Men fortsätter han att bete sig så är det fler än du som kommer att skriva om honom, kul för honom kortsiktigt eftersom hans drapor finner läsare som aldrig annars skulle intressera sig.

Men de lär sig snabbt så det blir bara några dagar innan alla konstaterat just det du säger - hissen har fastnat.

Skrivet av: Jinge datum: juni 1, 2007 01:26 EM