« Barnporrfall blir liggande och preskriberas | Startsidan | Bloggtreklöver 123 »

9 mars 2007

Våren är inte alls här! ;-)

Jag är pessimist. Jag tror inte alls på att våren är här. Vi är ju bara i början av mars. Det kommer att komma flera bakslag. Fler snöoväder lär hinna komma och gå innan det är vår på riktigt, likaså mer kalla perioder i omgångar.

Våren har nu kommit till Stockholm, enligt SMHI:s vårkarta som uppdaterades i dag. Det blir riktigt fint vårväder från söndag och framåt, med upp emot tio grader varmt i stora delar av landet.

Ja, jag vet att jag är en glädjedödare i denna fråga. Men jag tror att jag får rätt. Tiden lär utvisa och facit får vi först i mitten på maj.

Varför jag skriver mitten på maj beror på att ett år kom det flera decimeter snö i början av maj. Den 10/5-99 skrev jag i Reloaden ”Men hallå! Snö! Vad är det frågan om?” och den 8/4-02 skrev jag ”Snö?? Det första jag såg när jag kisade ut genom fönstret i går var snö. Vem har beställt det? Inte jag! Aprilväder.”

Vädret kan man aldrig lita på!

// Annica Tiger

Annica Tiger mars 9, 2007 08:01 EM

Kommentarer

JO, våren är här. I alla fall för en dag. Vad som händer sen, det händer sen. Njut av våren en dag i taget.

Skrivet av: RS datum: mars 10, 2007 07:11 EM

Sista repmånaden -91 så skrattade vi åt långkallingarna när vi loggade in. I botten på packningen! Det var i månadsskiftet april/maj. Två dagar senare åkte dom upp när vi hade 13 minus i sörmlandsskogarna och drivis i pungen... Så in´t f* är det över! ;)

Skrivet av: tobbe datum: mars 10, 2007 04:28 EM

Jag håller med dig. Inte fan är våren här nu! Det är fortfarande dagar kvar av lidande...

Skrivet av: Jerry datum: mars 9, 2007 08:25 EM