« Inbjudningarna haglar tätt, men jag vill inte ha dem! | Startsidan | Bloggtreklöver 122 »

4 mars 2007

Tiger of Sweden

På tal om att få oönskade mail. Nu har jag sedan några veckor börjat få mail som ska till företaget Tiger of Sweden, en del med bilagor jag misstänker jag inte ska klicka på och ska jag vara ärlig har jag inte gjort det. Så nyfiken är jag inte, jag bara trycker på Reply och skriver typ ”????? Varför får jag detta? mvh Annica Tiger”.

Tiger of Sweden har en rätt snygg hemsida, http://www.tigerofsweden.com/ men den poppar upp i helskärmsläge I Mozilla och är gjord i Flash. I hate it! Låt mig som användare få välja hur jag vill se sidan så, tvinga inte på mig helskärmsläge.

Internet Exporer har i den alla fall den goda smaken att upplysa mig om att ett pop-upfönster blockerades och frågar mig om jag vill klicka på den gula listen för att tillåta det. Hmmm...måste se över Mozillas pop-up skydd. Det har jag aktiverat, men det verkar vara lite si och så med det.

Hur som haver, hur länge ska det gå innan företaget i fråga märker att folk skickar mail till tiger.se istället för till dem? :-=)

// Annica Tiger

Annica Tiger mars 4, 2007 04:34 EM

Kommentarer