« Sången om storebror FRA | Startsidan | Om ett ord »

1 februari 2007

Tråkiga nyheter på morgonkvisten

Livet är förgängligt. Allt hänger på en skör tråd. Vi alla är lika inför döden. Jag fick ett mail som påminde mig om detta. Urban, en gammal nätbekant sedan tiden jag drev "Dagbok på nätet" sände mig ett mail och berättade att en annan gammal nätbekant avlidit, alldeles för ung. Jag sänder mina tankar till hennes nära och kära. R.I.P

Lev varje dag som om den vore den sista, en gammal klyscha - men inte mindre värd att fundera över.

// Annica Tiger

Annica Tiger februari 1, 2007 08:08 FM

Kommentarer

madeleine - jag känner en man som känner hela familjen och för ett år sedan fick jag en lägesrapport och den stämmer inte riktigt med din. Sanningen kanske ligger mittemellan? Allt har sina sidor.

Hur som helst, den som led mest av det hela på den tiden var den lilla flickan.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: februari 2, 2007 02:35 EM

hej! sag att undrade forut hur det hade gatt for kimberley stark i sydafrika. jag kan beratta att hon har det jattebra. jag bor i sydafrika och jag kanner hennes pappa, han har betalat en massa biljetter for angela men hon har aldrig kommit, men hon var har nere nu for inte sa lange sedan o de har ratt ut allt. angela har bett om ursakt for allt hon sagt o gjort. kom ihag att det finns 2 sidor av varje historia.
madeleine

Skrivet av: madeleine datum: februari 2, 2007 11:23 FM

Jag fick reda på idag att en arbetskamrat till mig somnade in i går efter en lång tids sjukdom, men ändå. Det känns. Har varit lite off på jobbet idag, men det har gått. Vi tände ett ljus för henne i personalrummet som har brunnit hela dagen, inte rummet utan ljuset...

Skrivet av: Linnea datum: februari 1, 2007 06:49 EM

Antar att du inte syftar på Routing Information Protocol.

Requiescat in pace kan väl översättas till "vila i frid"? Varför köra med engelska eller latin när svenska fungerar?

V.I.F

Skrivet av: Claes datum: februari 1, 2007 10:31 FM

Vad trista morgon-nyheter.
Det har även jag fått idag därför stannade jag till när jag for förbi här.
Jag beklagar sorgen och håller med dig till 100% om den gamla klyschan.
Låt oss göra detta till en bra torsdag, och en bra månad..

Kram

Skrivet av: annaH datum: februari 1, 2007 08:25 FM