« Bloggtreklöver 120 | Startsidan | Våga vägra vara borgare-knapp »

15 februari 2007

Svår balansgång

Det är en svår balansgång ibland när jag sitter vid tangentbordet och skriver. Vad kan jag skriva? Vad ska jag skriva? Jag kanske inte ska skriva något alls? Jag brukar ofta välja det sistnämnda. Jag är ledsen om förrförra inläggets sista mening uppfattades helt fel och ska dra lärdom av det i framtiden. Tack för reaktionerna, de var kanske inte helt berättigade i mina ögon - för det var inte menat så som en del uppfattade det. Men det spelar ingen roll, det är betraktarens ögon som avgör.

// Annica Tiger

Annica Tiger februari 15, 2007 06:15 FM

Kommentarer

Tack Christina. Det värmde.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: februari 16, 2007 07:31 FM

Hej
Har inte varit här på ett par dar och upptäcker att det varit en viss turbulens. Av kommentarerna att döma tror jag mig kunna gissa vad det handlat om.
Tråkigt om det du skrev uppfattats negativt men jag vill ärligt säga att jag varken betraktar dig som det ena eller det andra av det du blivit kallad. Jag instämmer med det Åsa skriver. Kram på dig.

Skrivet av: Christina W datum: februari 15, 2007 07:42 EM

Du har så rätt Åsa.

När det gäller mitt tidigare inlägg (som jag skrev detta inlägg för) hade jag inte dåliga avsikter, men jag blev ledsen när det tolkades så. Journalistsvin eller vad jag nu kallades för var inte så där jättekul. Skvallertant är inte heller något jag tycker att jag kan förknippas med.


Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: februari 15, 2007 02:49 EM

Även om det är betraktarens ögon som avgör, så kan vi som betraktare inte heller glömma vårt tolkningsansvar för det vi ser, hör, läser. Vi behöver inte tolka till att avsänderen hade dåliga avsikter.

Skrivet av: Åsa datum: februari 15, 2007 01:17 EM