« Nu har jag hittat rytmen | Startsidan | Förbjud alla kampsporter! Mitt inlägg i bloggstafetten. »

29 januari 2007

Nattflyg med mellanlandning är ett otyg

Trött så in i Norden, hela veckan fullbokad och efter nattens flygning utan sömn är det bara att häva i sig massor av java och kavla upp ärmarna och sätta igång, precis som om jag sovit i åtta timmar per default. Sova får jag göra i kväll. Jag hade gärna stannat några veckor till. Längtar redan tillbaka.

// Annica Tiger

Annica Tiger januari 29, 2007 06:43 FM

Kommentarer

En veckas resa hann jag bara med i nuvarande situation, jag får ta igen det nästa år och slå till med tre veckor mot normala två.

Bloggutmaningen tagen och genomförd.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: januari 29, 2007 05:06 EM

Borta bara en vecka? Förstår det där med att längta tillbaka. Jag längtar redan tillbaka fastän jag inte åkt än.

Skrivet av: coolamorsan datum: januari 29, 2007 10:15 FM

Nu har jag klurat på blogstafettämne och det har inte varit lätt men härmed får jag ändå erkänna stafettpinnen överlämnad! Jag har förstått att vi delar intresse för såväl hundar som politik, så jag gick på den hundpolitiska linjen helt enkelt :o) Lycka till och jag ser fram emot att ta del av dina tankar!

Skrivet av: Saring datum: januari 29, 2007 09:37 FM

Välkommen hem! Minns hur jobbigt jag hade med dygnsrytmen i en vecka efteråt.. Vaknade klockan fyra ibland.

Skrivet av: Anne-Maj datum: januari 29, 2007 09:28 FM