« Bloggöl | Startsidan | Bloggtreklöver 114 »

14 januari 2007

Grått, grått, grått....

I går kom jag hem i skaplig tid efter bloggölen och somnade strax efter 22.00. Efter ett par timmar ringde telefonen och det blev ett par långa samtal, först halv tre fick jag lägga mig och försöka somna in, vilket inte var helt lätt.

Personen som ringde var i upplösningstillstånd och det krisade i förhållandet. Men personen var inte nykter och det gick inte att föra någon fruktbar konversation utan jag bad henne till slut att gå och lägga sig och sova på saken. En check nu på förmiddan via ett telefonsamtal visade sig att allt var frid och fröjd igen, nå - nästan i alla fall. Skönt. Alkohol är en tröstare, men även en förstärkare.

Bilen är kvar på verkstaden, de hann inte ta den förra veckan. Datorn törs jag knappt använda, den bara startar om och låser sig. Vad kommer härnäst?

Det regnar och är grått och tråkigt ute. Det smittar av sig lite på humöret. Jag har visserligen något att se framemot nästa vecka :-). Men det är långt dit, känns det som.

// Annica Tiger

Annica Tiger januari 14, 2007 01:20 EM

Kommentarer

Somna in kanske var lite väl drastiskt :). Jag vet att hurran står på och väntar hos er. Visst ska jag försöka droppa förbi en dag. Det var länge sedan jag hälsade på er, ändå åker jag förbi nästan varje helg.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: januari 14, 2007 03:46 EM

Jag hoppas verkligen du bara skrev fel med "somna in".

Skönt att nattens röra ändå verkade gå bra.

Ditt år verkar vara som vårat, det fortsätter som det förra slutade.

Glöm inte kaffet bara, du vet det som väntar på dig när det passar in.

Skrivet av: Carina datum: januari 14, 2007 02:31 EM