« A day off | Startsidan | Felaktigt budskap »

7 september 2006

Inga soffliggare tack!

Var inne en sväng nu på eftermiddagen in till City. Jag blir skogstokig på alla valtalare, valaffischer och valstugor :).

Skönt att det snart är över, oavsett vilka som vinner. Fast helst ser jag ju att Alliansen inte vinner valet.

Jag hoppas att så många som möjligt går och röstar, för soffliggarna bör inte få avgöra detta val. Det är ett viktigt val eftersom det är så jämnt mellan blocken.

// Annica Tiger

Annica Tiger september 7, 2006 08:15 EM

Kommentarer

Jag vill rösta, men kan inte...sån är demokratins byråkrati.
Se mitt inlägg som jag länkat till varför jag är en soffliggare- trots att jag inte vill!

Skrivet av: Dr. Karin datum: september 12, 2006 08:17 FM

Hej Annica!
Har följt dig så många år på avstånd, du "rockar fett" som det heter. Mina fösta travande HTML-studier plockade jag från dig. Tackar i efterskott!
Nåväl, jag är en nybakad riksdagskandidat i Enhet och det är ett parti som läggar människan i centrum I ALLA LÄGEN (såväl som djur och natur) samt LOVAR INGENTING i förväg men kommer att jobba hårt. Kolla oss på www.enhet.se
Vi ligger i moment 22.
Du är även välkommen att kika in på mitt http://blogg.aftonbladet.se/3700
Hoppas att jag aldrig blir vad de kallar för "politiker". Min önskan är att soffliggarna ska vilja förändra och kasta in någonting helt nytt på den politiska arenan.

Skrivet av: Pirjo datum: september 10, 2006 10:51 FM

Kryssa en kvinna!

Skrivet av: Kryssa en kvinna! datum: september 9, 2006 08:00 FM

Eh Anders. Då har väl inte soffliggarna avgjort valet mer än två gånger på typ 70 år i så fall... Trots att valdeltagandet sjunker för varje gång.

Skrivet av: Monica datum: september 9, 2006 12:26 FM

Eh, Monica, många många studier visar att lågt valdeltagande gynnar högern. Borgare går alltid ut och röstar eftersom de är sura på att de måste betala skatt till välfärdsstaten.

Skrivet av: Anders datum: september 8, 2006 12:23 EM

Varför ska pensionärer få rösta? Dom ska inte bygga framtiden för folket, det har dom redan gjort. Det är dom yngres framtid saken gäller. Då är inte gamlingarna intressanta längre. När det gäller röstning så duger vad som helst för partierna, bara det ger en röst.

Så även alla som är äldre än 50+ i riksdagen skulle sparkas omgående!

Kanske rösträtten ska bort iom att man fyller 65 år?

Skrivet av: Claes datum: september 8, 2006 12:05 EM

Jag är lite trött på klyschan att soffliggare skulle avgöra valet. VEM i hela världen vet vilket parti soffliggaren skulle ha röstat på? De som röstar bestämmer, inte de som INTE röstar. Var kommer den konstiga uppfattningen ifrån egentligen?

Skrivet av: Monica datum: september 8, 2006 10:26 FM