« Hard Candy | Startsidan | Hur seriöst kan detta vara? »

12 september 2006

Bloggar saknar betydelse?

Jan Guillou tycker bloggar är lite som insändare.

Läser du bloggar?
– Aldrig. De saknar betydelse, så vitt jag kan förstå.

Hur menar du?
– De är en sorts insändare. Det finns en magi var det trycka ordet finns som ger det en betydelse. Jag är på jakt efter det som formar samhällsdebatten som har betydelse och kan ge återverkningar. Det finns för alldeles för många bloggar, de har ingen vikt.

Hans vanor att läsa tidningar var intressanta. Han börjar med kvällstidningarna för att se vad de sållat ut från morgontidningarns nyheter. Med tanke på att det skiljer sig distinkt, än så länge som tur är, mellan morgon- och kvällstidningarna skulle jag själv nog läsa morgontidningarna och strunta i vad kvällspressen anser vara värt att ta med från morgontidningarna.

Favorithemsidor?
– Nej. Jag tittar inte på hemsidor. Jag har svårt att få datorn att fungera. Jag hittar inte i de där datorvärldarna. Jag provade att googla mitt eget namn och fick en miljon svar. Då gav jag upp.

Lite liknande detta.
Alla kan inte tillgodogöra sig den nya tekniken.
The Princess and Professor.
The CPU switch.

// Annica Tiger

Annica Tiger september 12, 2006 08:31 FM

Kommentarer

Ja, det här verkar vara ett favvoämne i bloggvärlden idag. Även jag har uppmärksammat den gamle stofilens knasiga utspel.
Med ett litet fniss, för han är ju så fånig *S*

Skrivet av: listoplisto datum: september 13, 2006 03:00 EM

Hur kan Jan Guillou veta att bloggar är ointressanta om han inte läser några och inte vet hur man surfar?

Jag läser för övrigt gärna insändare. Där får man veta vad folk verkligen tycker, inte bara läsa om sånt som är politiskt korrekt.

Skrivet av: Hannelore datum: september 13, 2006 10:19 FM

Om inte borde han se filmen och förstå att det inte bara han som har problem med den nya tekniken. En viss ironi var det med länkningen, han gillar visst inte bimbos :)-

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: september 13, 2006 04:19 FM

Obetalbart citat:
"Det finns en magi var det trycka ordet finns som ger det en betydelse."

Magi.
Smaka på det ordet, bloggarpatrask.
(*IRONI*)
Jan Guillou är nämligen magiker. Det kan ingen av oss vanliga stackare skryta med! För att vi -- beklagligtvis -- inte tror på tomten, tandfén eller Jan Guillous magiska krafter.

Skrivet av: A.R.Yngve datum: september 12, 2006 10:24 EM

OM HONOM, skulle det förstås vara! :-)

Skrivet av: Tonårsmorsa datum: september 12, 2006 09:17 EM

Haha, ja, du Annica, jag var också tvungen att blogga om Guillou´s "groda" idag. Det lustiga var att jag tänkte på att just DIN blogg faktiskt borde vara en han skulle uppskatta! D.v.s. om han vågade öppna internet och leta runt lite bland bloggarna! Det roliga är att vi nu kan skriva "vad som helst" som honom eftersom han ändå inte kommer läsa...! Ha det bäst! Kram!

Skrivet av: Tonårsmorsa datum: september 12, 2006 09:16 EM