« Fusk ska aldrig löna sig | Startsidan | Myggor och en elefant »

15 juli 2006

Naturist? Javisst!

Det finns många nakenbad i Stockholm, men givetvis även på andra orter i Sverige. Har du aldrig testat att sola och bada naken så rekommenderar jag dig att testa. Det är beroendeframkallande. Ingen bikini som skaver. Inga sladdriga badshorts. Solen som får smeka hela kroppen, inga vita albylarslen eller vita fula ränder efter bikinin eller baddräkten.

Nudist, naturist och nakenbad

Det är precis som vilken badplats som helst, bara det att ingen använder badkläder. Det tar bara några minuter att vänja sig vid att alla är nakna, underligt nog. Det är helt vanliga människor, ensamma, par, barnfamiljer och större sällskap som badar och solar där och inga knäppa kufar som kanske en del kan tro. Jag kan inte garantera att det är så på alla naturistbad, men å andra sidan tycker jag nog att Aftonbladet överdriver lite i denna artikel.

// Annica Tiger

Annica Tiger juli 15, 2006 08:04 EM

Kommentarer

hej jag är en kille på 35 med särbo
ví brukar bada o sola nakna det är härligt tycker vi..
på nakenbadet får hon uppmuntrande blickar vilket hon njuter av..
mvh j o e

Skrivet av: jeppe datum: november 12, 2006 11:39 FM

Visst är det beroendeframkallande när man väl börjat. Kan inte tänka mig något annat sätt att vara på stranden. Har varit naken på stranden sedan tonåren och frihetskänslan är enorm. Badar på på sandstränderna i Halland och det är precis så enkelt som du skriver. Vanliga människor, fast utan kläder. Mer eller mindre hull eller hår.

Barnfamiljerna är inte så vanliga men de finns. Ofta är det inga skyltade nakenbad utan det ger sig själv var gränsen går mellan på och avklätt. Ofta är det blandat och det är kanske det bästa. Då kan ju varje människa välja. Någon gång har jag hört någon kommentar om att "det är inte bra för barnen att se nakna människor". Herregud, vad skall det sluta om vi lär barnen att nakenheten är något fult och att BH på 4-åringar är normalt.
Vi som har förmånen att bada vid de långa stränderna uppskattar möjligheten att gå naken längs den långa stranden. En härlig känsla.
Känner inte igen bilden av sexlivet. Det finns där alltid i viss mån, men gäller i lika hög grad på en vanlig strand. Vi nakenfrälsta är som vilka männiksor som helst.

Skrivet av: Lasse datum: juli 17, 2006 12:26 EM

Nej, det är inget för ljushylta med känslig hud att ligga och pressa i solen, fast det finns ju skugga under träden. Bada kan du väl göra? Jag har badat så många gånger i dag att jag inte ens minns antalet dopp.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: juli 16, 2006 06:34 EM

Jag skulle aldrig våga sola utan kläder. Jag vågar knappt vara i solen med linne/baddräkt. Jag bara bränner mig.

Skrivet av: Desirée datum: juli 16, 2006 09:55 FM