« Expressen griper in | Startsidan | Rör inte mitt ben »

13 juni 2006

Vad skönt det var att bada i dag i denna värme

Första doppet för i år!

Monica och jag var och badade naturellt. Jag var osäker på vägen så jag bad Monica guida mig. Vete sjutton om jag skulle hitta dit igen :). Hem gick det värre. Körde vilse, men till slut kände jag äntligen igen mig och kunde orientera mig och hitta hem. Mitt lokalsinne är inte av denna världen.

Jag blev lite förvånad över att jag kände mig helt obesvärad att knalla omkring naken. Jag som är så blyg. Det som jag tyckte var mer jobbigt var att ta sig till badet själv ensam första gången, men det slapp jag nu. Danke! Nu vet jag vart det finns, hur välskött det är och det kändes tryggt och förhoppningsvis hittar jag dit igen :).

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 13, 2006 04:50 EM

Kommentarer

Va tufft! Men blir det inte ännu kyligare med havsbad helt utan kläder?

Premiärbadade i Grekland. Dock med simbyxorna på.

Skrivet av: coolamorsan datum: juni 14, 2006 01:34 FM

Hm, jag som inte ens har några vanor! Eller, jag som lever så oregelbundet. :)

I havet var det nog ca 20 grader, tror jag. Har hört att det är nåt sånt i Vättern nu och där brukar det vara ungefär som i havet, och det kändes rimligt.

Badade ni nakna? Jag gör sånt alldeles för lite men har turen att ha en relativt insynsskyddad trädgård, och där leker jag Eva i paradiset! :)

F ö skulle jag också mycket väl ha kunant köra vilse i en tunnel... Senast jag körde ur en tunnel hamnade jag på nåt sätt fel i ett vägarbete och körde på fel sida motorvägen i flera mil...!! :-o Danskar och deras skyltning, hm!

Skrivet av: crrly datum: juni 13, 2006 11:21 EM

Enkelt, blev osäker på vilken jag skulle välja av två val i tunneln.
Valde fel :). Bra odds va!

Får fråga min lunchdate imorgon vilken jag skulle ha tagit :).

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: juni 13, 2006 06:41 EM

Hur kör man vilse i en --- tunnel? :-)

Det var härligt att sola, trevligt med sällskap och varmt åtgärdades med svalkande bad. Återbesök!

Skrivet av: Monica datum: juni 13, 2006 06:00 EM

Likartade vanor :).

Sjö. Havet är nog bra mycket kallare.

Visst var det skönt?

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: juni 13, 2006 05:20 EM

(Det är ofta vi uppdaterar samtidigt!)


Ååh, har du badat! Gött! Sjö eller hav? Jag var påklädd tyvärr men gick lite i vattnet i havet på lunchen idag. Klart badbart, konstaterade jag.

Skrivet av: crrly datum: juni 13, 2006 05:03 EM