« Två katter i en smäll | Startsidan | Var kommer all ondska ifrån? »

28 maj 2006

Mors dag

Jag hade glömt bort att det är Mors dag i dag. Jag tycker det räcker att ringa, skicka ett kort eller bara träffas över en kopp kaffe. Presenter och annat är bara för att marknaden har gjort det till en kommersiell högtid.

Min dotter hade sänt ett MMS och ringt såg jag på nummerpresentatören, så jag ringde upp henne och framförde mina gratulationer till henne :). Ja, hon är ju också mor, i mina ögon världens bästa mor till mina tre barnbarn. Jag ringde även min mor, men hon är van att jag brukar glömma bort Mors dag.

Fast jag tycker alla dagar ska vara mors och fars dag :). Inte bara en dag per år. Att kunna visa sin uppskattning en helt vanlig dag känns mer äkta.

Andra bloggar om:

// Annica Tiger

Annica Tiger maj 28, 2006 02:02 EM

Kommentarer

Hoppsan, hade precis glömt bort att det var mors dag, och så har alla andra i min omgivning. Fast jag brukar inte komma ihåg fars dag heller :-)
Håller med du, det hela är bara ett kommersiellt jippo.

Skrivet av: Kerstin datum: maj 28, 2006 09:20 EM

Fast jag tycker det är kul när initiativet kommer från de små. Jag följde med min 8 åring för att köpa en blomma i dag.

Skrivet av: Björn datum: maj 28, 2006 04:19 EM

Instämmer och så säger svärmor också, så vi brukar bara ringa och önska Glad Påsk istället:)

Skrivet av: Tant Monica datum: maj 28, 2006 03:12 EM