« Vapenskrammel oroar | Startsidan | Firefox knaprar in på IE »

19 april 2006

Elementen är kalla, redan!

Nackdelen med att bo i lägenhet är att man ofta inte längre har någon som helst kontroll över temperaturen i lägenheten, allrahelst som de flesta hyresvärdar har tagit bort möjligheten för hyresgästen att själv reglera värmen via elementets termostat, den är numera bara en attrapp.

Jag har i ett par dagar frusit som en mört och nu märkte jag att de har stängt av värmen i elementen. Redan? Går de efter almanackan? I morgon ska det bli regn och plus fyra grader, nattens temperatur lär inte vara högre.

Det gäller att inte sitta för mycket utan röra på sig för att hålla värmen.

Det gäller att inte sitta för länge framför datorn :).

// Annica Tiger

Annica Tiger april 19, 2006 06:33 EM

Kommentarer

Visst är den söt :).

Jag köpte för flera år sedan The Big Box of Art och två Photo-Objects. Synd att jag inte ids använda bilder därifrån oftare i bloggen. Det finns mycket kul. Jag ska försöka skärpa mig.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: april 30, 2006 09:13 EM

Men hahaha, sicken söt iskubsgubbe!

Skrivet av: Åsk datum: april 29, 2006 06:05 EM

Vi har varmt fortfarande i elementen:)

Skrivet av: Tant Monica datum: april 20, 2006 08:00 FM

Vem vet, det kanske finns någon EU-bestämmelse om att hela Europa ska stänga av husvärmen 1:a april. Det är ju liksom lite varmare i centraleuropa :-)

Skrivet av: Kerstin datum: april 19, 2006 10:40 EM

Ha, då skulle du bott i min förra lägenhet, där kunde jag iofs fortfarande reglera värmen på elementet men det var alltid avstängt. Jag brukade ha ballkongdörren öppen på vintern och ändå så var det mellan 22--24 grader i lägenheten.

Skrivet av: Patrik datum: april 19, 2006 09:23 EM

Här fryser vi aldrig, och vi har aldrig elementen på heller då vi har två datorer som är på i två rum och kök och samtidigt att jag använder mig av spisen/ugnen dagligen. Så vi går runt med ca 26 grader varmt i lägenheten *mums*. När jag bodde själv i ettan och det blev kallt så satte jag på ugnen på 200 grader, sen stängde av ugnen men hade luckan öppen. Då blev det liiiite varmare...sen så träffade jag ett snarkande element, och jag har inte frysit mer sen dess ;)

Skrivet av: Linnea datum: april 19, 2006 07:11 EM

Åå, det är så vidrigt att frysa!!

Skrivet av: crrly datum: april 19, 2006 06:40 EM