« Har de ingen humor? | Startsidan | Objudna gäster? »

3 februari 2006

En enkät om bloggosfären

En kille som läser Informationsdesign på Masters of Media i Göteborg. Han håller just nu på med ett examensarbete som handlar om bloggare och bloggläsare. En del i detta examensarbete är en enkät som läsare av bloggar skall besvara.

Att svara på den tar bara någon minut. Helt anonymt om så önskas.

Jag bad att få ett exemplar när examensarbetet är klart, för denna enkät kanske visar att fler kvinnor både bloggar och läser bloggar. Detta är en uppmaning till alla tjejer att svara på enkäten och engagera sig lite. Visa att ni finns. För det gör ni ju!

// Annica Tiger

Annica Tiger februari 3, 2006 02:44 EM

Kommentarer

Enkäten är nu stängd, tack alla som har svarat!

Skrivet av: Mattias Hallberg datum: februari 10, 2006 10:36 FM

Jag fyllde också in den av dom skäl du anger.

Skrivet av: Iréne datum: februari 8, 2006 07:30 EM

svarat, skickat och klart och hoppas på triss *ler*

Skrivet av: Tant Monica datum: februari 5, 2006 07:50 EM

Kul att så många svarat.

Annica

Skrivet av: Annica _Tiger datum: februari 5, 2006 07:09 EM

Jag har också fyllt i enkäten. Intressant!

Skrivet av: Angela datum: februari 5, 2006 02:48 EM

Jag har också svarat på enkäten. Jättebra att du la ut den. Viktigt att varje underöskning får en nyanserad av bild av vilka bloggarna är.

Jag har också som princip att vara restriktiv med pingandet till Intressant. I och för sig gör jag ju alltid själv bedömningen av vad som är tillräckligt välskrivet och angeläget så det kanske finns de som tycker att jag kunde vara än mer restriktiv. :-)

Vanligt bludder pingar jag till Nyligen. För oss som utgör fotfolket i bloggosfären är det nödvändigt att pinga om vi ska få några läsare när vi börjar blogga.

Skrivet av: En liten tant datum: februari 5, 2006 10:37 FM

Jag har nu svarat på enkäten. Det ska bli intressant att se vad det blir ut av den.

Skrivet av: Linnea datum: februari 4, 2006 04:16 EM

Jag pingar inte så ofta. Men just detta tyckte jag kunde vara av allmänt intresse.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: februari 3, 2006 04:00 EM

Passar på att tacka Dig, Annica, för att Du tillhör dem som är restriktiva i pingandet till intressant.se. Jag försöker följa Ditt goda exempel.

Skrivet av: Anders datum: februari 3, 2006 02:57 EM