« Kiosklitteratur har ersatt datorn :) | Startsidan | Folkmord »

17 februari 2006

16 miljoner

Nu är Runar i högform igen.

Den tidigare kändispastorn Runar Sögaard förbereder just nu en stämning av Aftonbladet i USA. Han befinner sig just nu i Los Angeles och planerar upplägget med sina advokater. Sammanlagt kan det kosta Aftonbladet motsvarande 16 miljoner kronor.

Pastorer, ska de inte göra som de predikar? Vända andra sidan till? Eller är det som jag alltid misstänkt att han är en fejk? Sexton miljoner!!!!! Vinner han hoppas jag att skänker hela summan till Rädda Barnen eller annan hjälporganisation. Eller är han bara penningakåt?

// Annica Tiger

Annica Tiger februari 17, 2006 03:11 EM

Kommentarer

En stor bluff som läser det han vill i bibeln (om han läser den)

Ingen kan tjäna två herrar. Antingen kommer han att hata den ene och älska den andre eller att hålla fast vid den ene och inte bry sig om den andre. Ni kan inte tjäna både Gud och mammon.
Matt 6:24

“Lär er inte redan naturen att det är en vanära för mannen att ha långt hår”
1 Kor 11:14

Skrivet av: Björn datum: februari 19, 2006 11:40 FM

En klasskamrat berättade att en journalist frågat Runar om varför han hade så dyra grejer i sitt hem, om det var förenligt med den kristna tron. Runar hade då sagt att han ställt sig vid varje dyr pryl, blundat och frågat: Gud, är jag VÄRD den här prylen? Och svaret han fått (enligt honom själv förstås): Ja Runar, du är värd det!

Det är så man mår illa!

Skrivet av: anna datum: februari 18, 2006 12:02 EM

Det fö®vånar mig verkligen. Runar är väl om någon en fejk, i alla fall om man ska se honom som en god kristen. I mina ögon är han en opportunist med fula slingor som bara vill hänga på kvällspressens framsidor.

Skrivet av: magnus datum: februari 18, 2006 09:48 FM

Han har fått smak på kändislivet...

Skrivet av: P-O datum: februari 17, 2006 10:53 EM

Runar står ju för den värsta sortens så kallade kristna. En hycklare som med Bibeln i hand försörjer sig genom att manipulera människor. Avskyvärt. Min tröst är dock att även han en dag kommer att vakna upp.

Skrivet av: Ordbankaren datum: februari 17, 2006 06:33 EM