« Gris | Startsidan | Måndagsmorgon »

22 oktober 2005

Blandade länkar och tankar

String-Emil - vill inte ens länka :).
Denna sida såg jag för några år sedan, och
yisses vad den har växt. Tydligen populär.
http://www.string-emil.de/bilder-der-woche.php
Jag som inte ens tycker string är snyggt på tjejer.

En annan rolig länk som jag såg i dag var denna.
Tuta aldrig på en gammal tant. :)

Tobbe tipsade om dessa.

http://www.wimp.com/doggies/

http://www.wimp.com/speaking/

Hur det är annars?

Först i morse orkade jag packa upp resväskan, det säger väl en hel del om hur mycket ork jag har.

Jag har även blivit av med mina nya glasögon, som var rena rama katastrofen och nu har optikern lämnat in dem för omslipning. Vi får se hur det slutar.

Tandläkaren remitterade mig till en kollega för han sa att det verkar som om jag håller på att få tandlossning i främre käken. Det var ju kul i jul. NOT! Jag hoppas det går att göra något åt det, förutom då att sluta röka :).

// Annica Tiger

Annica Tiger oktober 22, 2005 03:24 EM

Kommentarer

Oj Rita, det lät inte kul och gjorde antagligen ett stort hål i plånboken. Så illa får vi väl inte hoppas att det står till med mig. Tack Kerstin för C-vitamintipset. Det har jag inte fått, så nu blir det C-vitamin lite oftare, fördelat på fler gånger om dagen.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: oktober 24, 2005 06:48 EM

Allt kan man ju inte skylla på rökning, men det gör man gärna idag. Hoppas du får fixat till det där med tänderna. Jag blev drabbad av "akut" tandlossning, 7tänder borta på en kvart,,varav 4 fick opereras bort. Inte kul.

Skrivet av: Rita datum: oktober 24, 2005 06:44 EM

Du får förstås massor med tips mot tandlossningsproblemet, så det här berhöver du förstås inte men om inte: Ät C-vitamin, rökning fullkomligt äter sådana och en av de första tecknen på C-vitaminbrist brukar vara rött och inflammerat tandkött och senare just tandlossning. Massera tandköttet med tandpetare är också bra.

Skrivet av: Kerstin datum: oktober 23, 2005 12:07 EM

Men usch, jag längtar verkligen efter den dag då världen slutar uppmärksamma den stringbeklädde tysken på åkgräsklippare. Förutom Anton Maiden är han antagligen det största person-internet-fenomenet någonsin. Och det förstår man så klart, han är ju tämligen uppseendeväckande. Sen finns det ju också ett visst mysterium runt omkring; ingen vet om det är "på riktigt" eller ej.

Men jag klarar verkligen inte av honom och undviker alla länkar som verkar misstänksamma. Jag får livsångest av String-Emil. Han är "fula gubben".

Jobbigt med tandlossningen, men jag hoppas att du får det åtgärdat på något vis. Tandproblem är inte fest. Själv borde jag verkligen ta mig till tandläkaren för en årlig kontroll, men det är ju så motigt... Fast i dessa dagar ska man nog vara jäkligt glad över att man är en av de som har råd med tandläkarbesök (än så länge).

Skrivet av: Gustav datum: oktober 22, 2005 04:48 EM