« Tomma blogkalorier | Startsidan | Slit, men inte släng »

25 september 2005

Har Bloggi dragit ned rullgardinen för gott?

Jag klickade på en länk i min högermeny till en blog på Bloggi. Vad ska bilden på Treo representera? Att sajtägaren jobbar med viss möda på att lösa problemet eller att de som har/haft bloggar på Bloggi ska ta en Treo i tröst för att deras bloggar är borta?

[an error occurred while processing this directive]
Den efterfrågade adressen hittades inte på denna server. Länken på den tidigare sidan verkar vara felaktig eller inaktuell. Vänligen informera författaren av sidan om felet.
[an error occurred while processing this directive]

Underligt felmeddelande.

Update:

Jag har i alla fall hittat bloggen på Bloggi som inte fungerade, Heaven on earth

// Annica Tiger

Annica Tiger september 25, 2005 06:21 FM

Kommentarer

Vad bra att du hittade mig! Jag gör det knappt själv! Fast jag är hejdlöst nöjd med funktionaliteten i myblogsite :) *glad igen* Nu hoppas jag bara att bloggi ska komma upp igen och att jag ska kunna importera gamla artiklar till den nya bloggen - eller åtminstonde att jag ska kunna länka till dem.

Skrivet av: Paula datum: september 26, 2005 02:44 EM

En gissning är väl att de har problem med hög trafik och/eller kostnader men jag har samtidigt ingen idé om vad Bloggi var egentligen. En populär tjänst kostar dock mycket att driva ju.

Tycker förövrigt att bilden på Treo är klockren :)

Skrivet av: Pelle datum: september 25, 2005 08:42 FM