« Virus i katastrofens spår | Startsidan | Morgonbetraktelser »

9 september 2005

Annorlunda blogspam

Nu har en Nisse eller Nissa, kan ej avgöra vilket, ett par gånger gjort helt orelevanta inlägg bara för att göra reklam för sin blog. Okey, om man råkar svara i fel inlägg; det har jag gjort ibland.

Men att medvetet lägga in en kommentar bara för att göra reklam för en blog, oavsett vad inlägget handlar om ogillar jag.

Så du Nisse eller Nissa – så du bara vet. Jag har blockat nya kommentarer med urlar till din blog om mordet på den prostituerade flickan. Av ren princip.

Jag tycker inte om att vara reklampelare.
Vill någon saluföra sin hemsida eller blog.
Fine, men gör det med lite finess.

Ett bra sätt att marknadsföra sin nystartade blog är att vara aktiv och kommentera i andras bloggar, men för guds skull inga blajkommentarer – det har motsatt verkan.

// Annica Tiger

Annica Tiger september 9, 2005 05:35 EM

Kommentarer

Nonsens-kommentarer är verkligen irriterande, har gudbevars inte drabbats ännu, även om ett eller två inlägg varit tveksamma.

Skrivet av: Henrik, den andre datum: september 10, 2005 05:11 EM

Har också en sån hos mig, nån Göran som skriver så totalt irrelevanta inlägg på gamla bloggnotiser, man undrar nästan om det är nån avancerad spamrobot som får en att tro att det är en människa bakom.

Skrivet av: anna datum: september 10, 2005 04:32 EM

Att kommentera i andras bloggar är ett jättebra sätt att marknadsföra sin blog. Men det får inte bli så att det uppfattas som spam. I texten "Virus i katastrofens spår" lades det in en länk som kommentar och den länken hade inget alls med texten att göra. Det tycker jag är blogspam.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: september 10, 2005 08:23 FM

Bra! (Ingen är ofelbar.)

Skrivet av: Emil datum: september 9, 2005 07:51 EM