« Bloggtreklöver 52 | Startsidan | Bloggforums hemsida »

4 juni 2005

Stafettpinnen är mottagen

"Därför har bloggen en chans att bli lika viktiga som våra dagstidningar". Det var en stafettpinne som hette duga jag fick av Magnus. Jag får suga lite på karamellen. Skulle jag göra det kort, lätt och enkelt för mig skulle jag helt enkelt bara göra typ ett inlägg:

"Svar:
– Inte en chans att bloggarna blir lika viktiga."

Men så kan jag ju inte göra :). Jag ska klura lite. Stafettpinnen är i alla fall mottagen.

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 4, 2005 02:54 EM

Kommentarer

Hej! Jag hittade massor av roliga saker att skriva om här: http://www.mylifestory.org/user/mystory.php?action=selectQuestionList om det nu skulle vara så att inläggsideer tar slut :)

Skrivet av: Jenny datum: juni 4, 2005 07:19 EM