« Vissa borde man skära pitten av, rakt av! | Startsidan | Bloggtreklöver 62 »

20 juni 2005

Grattis Åsk!

Lite att fundera på för somliga?
Grattis Åsk, inte illa pinkat.
Men det ligger hårt arbete bakom.
Jag är glad att hennes blog uppmärksammas.
IW har varit lite dåliga på det.

// Annica

Annica Tiger juni 20, 2005 04:37 EM

Kommentarer

Yepp. Weird. *rycker på axlarna* Din NIS verkar vara en bättre sort. ;))

Skrivet av: Åsk datum: juni 22, 2005 08:47 FM

Åsk- "Du kanske inte har en fullt lika paranoid surfinställning? :)" Jodu, det har jag. Jag har till och med skruvat den "hårdare" 'än default, men har aldrig haft problem med din sajt.

Underligt?

Skrivet av: Annica Tiger datum: juni 22, 2005 05:23 FM

Vad bra. :) Tack.

Annica, det där med Norton har jag luskat ut när medlemmar har fått plötsliga problem med min sajt, strax efter att ha lämnat in datorn på reperation eller haft IT snubbarna att uppgradera den. Norton Internet Security default install har visat sig vara boven i alla dessa fall. Själv har jag inte sett problemet "in action" så att säga, eftersom jag inte har norton, och det wintel OS som krävs, har bara kunnat läsa mig fram på symantecs webbsajt vad vissa NIS inställningar gör. Det finns väl mängder av olika säkerhetsnivåer på Norton precis som att det finns många varianter på själva NIS. Du kanske inte har en fullt lika paranoid surfinställning? :)

Skrivet av: Åsk datum: juni 21, 2005 08:04 EM

Åsk - Det gick kanonbra. Jättetrevligt ställe du har. Jag har länkat till dig från min engelskspråkiga blog(g):
http://easydreamer.blogspot.com/2005/06/adland.html

Ps. Det var en massa varianter på "ad" som var spärrade. Jag tillät bara just det aktuella prefixet. Tack än en gång.

Skrivet av: Sebastian datum: juni 21, 2005 07:21 EM

Jag kör Norton och jag har inga problem?

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: juni 21, 2005 04:38 EM

Gick det bra? :)

Det retar mig bara en aning sådär att alla "ad"-URL:er är automatisk blockerade med Norton. Så otroligt korkat egentligen.

Skrivet av: Åsk datum: juni 21, 2005 03:25 EM

Åsk - Så klart! Så måste det vara. Varför tänkte jag inte i den banan! Nåja, då har du nog alldeles strax din trettiotusendeförste besökaren om det är som vi nu tror. Tack.

Skrivet av: Sebastian datum: juni 20, 2005 09:19 EM

Tack skaruha Annica. :)

Sebastian, vild gissning hära, men om du använder Norton Internet 'skydd' så censurerar den automagisk alla URL:ar med bokstavkombination "ad" i per default. Kan vara det kasnke. Danskar kan alltså inte slå upp recept på "mad.nu" för att Norton bestämt sig för att vara ovanligt lata i sitt kodande, och har dessutom mage att ta ordentligt med betalt för det. ;)
Slå på symantecs hemsida om hur du "whitelistar" specifika URL:er från att censureras på det där viset.

Skrivet av: Åsk datum: juni 20, 2005 09:09 EM

Varför kan jag inte se Åsks blogg när jag klickar på länken?
Detta har jag undrat länge.
Kanske någon kan svara mig nu?
:-/

Skrivet av: Sebastian datum: juni 20, 2005 08:46 EM