« EU i kris? | Startsidan | Alla vill haka på tåget och tjäna pengar »

7 juni 2005

Bloggtreklöver 54

Blogg nummer 1 och 3 rekommenderas och jag fick tipsen av Åsa, jag har mig veterligen inte sett dem pinga någon tjänst.
Ni som inte pingar era bloggar, gör ett besök på www.nyligen.se, så kan ni pinga manuellt.

En tvillingmammas vardag.

Klimakteriehäxan

MacGregor – att leva med diabetes.

Maila gärna tips om andra bloggar du vill se på denna lista.

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 7, 2005 02:39 EM

Kommentarer

Har man nyligen startat en blogg såklart man ska pinga. Hur ska folk hitta dit annars? Det startas så många bloggar nu så det finns risk att en blogg, även om den är bra, druknar i floden av nya bloggar. Skillnad mot dig Jontas som har dina regelbundna besökare, exempelvis jag och många andra.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: juni 7, 2005 08:42 EM

Jag pingar ytterst sällan då det känns som att ställa sig upp i en folksamling och skrika "se mig, hör mig, läs mig, älska mig". Varför ska man egentligen pinga? Uppdaterar man regelbundet så kommer väl folk ändå av egen fri vilja utan att man behöver skicka ut inbjudningar?

Allt prat om bloggtrend har gjort mig till antibloggbloggare där jag ifrågasätter allt och vill veta syften och anledningar. :)

Skrivet av: Jontas datum: juni 7, 2005 08:19 EM