« Nazistens rätta ansikte | Startsidan | MT 3.16 exponerar inte å ä ö i Subject. »

6 maj 2005

Inga snubbar i pyjamas

Angela, Johnny, Lars, Björn, David, Steffanie, undertecknad, Chadie, Hakke, Monica, Emma, Arto.

Bloggmiddagen i går var trevlig. Minsta gemensamma nämnaren är att vi alla bloggar. Men det räcker gott som bas att stå på. För vi är inga killar i pyjamas utan vi är sociala och helt vanliga människor. Det var trevligt och vi snackade om allt mellan himmel och jord, inte bara bloggning. God mat och god öl. Ni bloggare som inte kom, kom nästa gång det blir en blogglunch eller bloggmiddag. Ni lär garanterat få trevligt.

Jag tog några bilder med mobilkameran - fast jag har inte tankat över dem till datorn än, men jag hänvisar till Chadie som lagt upp lite bilder. Fler lär dyka upp lite varstans. Missa inte Johnnys toabesök :-).

// Annica Tiger

Annica Tiger maj 6, 2005 07:26 FM

Kommentarer

Åsa, och det kortet var det bara jag som tog! hehe!

Skrivet av: Åsk datum: maj 6, 2005 07:36 EM

Javisst räcker bloggandet som gemensam grund! Ypperlig chans att träffa nya trevliga människor.

Skrivet av: Monica datum: maj 6, 2005 10:03 FM

Åsk, ja - det är ganska underligt. Jag publicerar ett kort från er träff :). Vi Tokholmare kanske är mer fixerade vid kameror? Johnny, tack själv. Bengt, hoppas morgonkaffet smakar bra och du är ingen bloggare i pyjamas :) .

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: maj 6, 2005 08:09 FM

Tack för senast.

Skrivet av: Johnny datum: maj 6, 2005 08:01 FM

Jag undrar om det är en regional skillnad. På de två bloggluncher jag varit på i Malmö har det varit pratigt, men bara en kamera och ett kort, och det kortet var det bara du som publicerade.

Skrivet av: Åsa datum: maj 6, 2005 07:44 FM

Men Annica...jag sitter här i pyjamas och bloggar...

Är det något fel på mid då?

skratt....skämta bara

Jag har precis hämtat morgonkaffet. Jag ångrar litet att jag inte tog mig in och gick med på bloggölet för jag vet hur trevligt det är.

Kul att se att det var flera nya igen. Det jag fascineras av är bredden av persoligheter som bloggar. Vi är så olika tycker jag.

Skrivet av: Bengt datum: maj 6, 2005 07:34 FM