« Jag kan flyga... | Startsidan | Katinka Gästbloggar 2 »

15 september 2004

Katinka Gästbloggar I

Så var jag här igen för att gäst-blogga 1 vecka. När Annica frågade om jag ville gäst-spela en vecka så tittade jag på henne och sa: javisst, men jag kommer lovorda moderaterna, EU, kungahuset samt Euron.
Minspelet och skrattet tydde på att hon var medveten om att det fanns vissa risker för att det verkligen kunde komma att bli så :)

Men jag tänker inte yttra ett ord om något av ämnena, än. Det är något annat som upptar mina tankar nu sen någon vecka tillbaka, nämligen personliga utmaningar. Jag känner mig rätt tom inombords och har kommit fram till att det är min viktminskning jag saknar. Jag stannde på 62 kg i vintras och har sedan dess - utan problem, hållit vikten.
Men själva nedgångsfasen saknar jag. Nu får jag inga mer kickar av att ställa mig på vågen och konstatera att si och så många hekton försvunnit, eller att ta fram måttbandet och konstatera att si och så många centimetrar försvunnit. Jag förde noggran statistik och fyllde i alla siffror varje vecka och alla minus syntes på fina kurvor.

Jag behöver en ny utmaning mao, och jag tror mig veta vilken det blir. Men jag återkommer om det senare. Jag tillhör den kategorin av människor som inte gärna i förväg basunerar ut vad jag skall göra. Jag vill göra det för att sedan efteråt berätta vad jag gjort. Men har jag slutat med socker, Treo och skalat av 28 kilon så skall jag väl ro detta i land också. Hoppas jag iaf.

// Katinka

Annica Tiger september 15, 2004 12:19 EM

Kommentarer

Är lite sur för att jag slutade med socker (läsk) för tre veckor sen. Har inte ätit minsta godisbit eller kaka heller. Bara sallad och nyttigheter. Vet hur jag ska göra sen tidigare med WW. Jag har inte gått ner ett gram :-(. Det är surt.

Lycka till med ditt nya projekt!

Skrivet av: Monica datum: september 15, 2004 10:30 EM

Jag är bered att hålla med Caroline, +50 :-(, det är nu det svåra börjar att hålla vikten och det har du ju hitils lyckats med, vilket är värt all beundran, jag är kan nog hålla med om att du nu klarar allt! Lycka till med det du företar dig!
Samtidigt var du ju klok nug att inte göra det samtidigt med viktminskningsprojektet vilket även det var smart, svårt nog att gå ner i vickt och att behålla det, tror att du nu, det låter så, är mogen att ta deg an dina nya utmaningar!

Skrivet av: Micke datum: september 15, 2004 05:13 EM

Min beundran Katinka!

Jag vet vad det innebär att brottas med en för tung kropp, och att dessutom inte återfalla är mycket duktigt. Kicken skulle kunna komma från att stå kvar också. :-) Jag önskar dig all lycka i ditt nya "projekt".

Hälsningar Caroline, +50 :-(

Skrivet av: Caroline datum: september 15, 2004 04:27 EM

Livet i sig är en utmaning. Att varje dag andas och försöka vara medveten om omgivningen...

Läs Tao te ching och njut av livet...
Du hittar en länk till Tao te ching på svenska på min blog

Frihetens vingar

Hälsningar Bengt

Skrivet av: Bengt datum: september 15, 2004 02:02 EM

En kick måste vara att få inlägg. Starta en ny dagbok. :)

Välkommen tillbaka.

Skrivet av: Jontas datum: september 15, 2004 01:16 EM

Är du rökare? (;-)

Skrivet av: Trueto datum: september 15, 2004 12:46 EM