« Barn ska också respekteras | Startsidan | I väntan på weblogs »

16 juli 2004

Weblogs framtid

Weblogs framtid är dold i mörker.
Vad händer? Händer det något?
Jag ser att datumen på nic-se
har ändrats. Domänen skulle
ha raderats i morgon, men
det verkar inte gälla längre.

// Annica Tiger

Annica Tiger juli 16, 2004 03:48 EM

Kommentarer

Okidok! Ha en skön semester.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: juli 18, 2004 06:56 FM

Vad vi måste är: kontakta Erik Stattin. Det är han som har kontakt med webbhotellet tror jag.
Men domänen: vem äger den? Jag tror den är reggad på Torgny och det är han som aldrig får tid att fixa.
Jag reser bort måndag morgon - är tillbaka torsdag kväll eller fredag. Ska vi ta tag i det då?

Skrivet av: Chadie datum: juli 17, 2004 10:10 EM

Chadie, domän finns och vad jag förstår plats på webhotell. Sidorna är säkert inte raderade, utan kan sparkas igång. Det gäller att få igång domänen. Jag ställer gärna upp, en mailinglista vore snutt. Erik är nog den som har mest pejl.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: juli 17, 2004 05:41 EM

Vad vi behöver är ett domännamn och ett webhotell och någon eller några som kan bygga en tjänst med pingning.
För att inte vara beroende av att en person tröttnar föreslår jag att vi bildar en förening där den bloggare som vill kan vara med. För de avgifter vi tar in har vi pengar till domännamnsregistrering.
Det finns säkert flera bloggare som kan bygga själva samlingsplatsen. Kanske du bland annat? det bästa är väl att göra ett upprop där intresserade kan anmäla sig? Och vi måste ha med Erik Stattin på tåget, han kan så mycket om bloggar att utan honom blir det inte samma sak.

Skrivet av: Chadie datum: juli 17, 2004 09:21 FM

Tråkigt att sponsra med pengar och så händer det inget. Verkar som om Torgny helt enkelt struntar i att få igång weblogs igen.

Skrivet av: Daniel Olovsson datum: juli 17, 2004 08:40 FM

Vad ska vi göra Chadie? Jag ställer gärna upp om det kommer konkreta förslag hur vi ska lösa det hela. Som det är nu vet jag inte ens vem eller vilka som pular med weblogs, eller ens om så sker.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: juli 17, 2004 05:33 FM

Jag tror det är läge att vi gör något åt saken. Jag tycker visserligen att den där tjänsten Johnny hänvisar till är rätt trevlig (det gick att bara placera sig rätt luddigt, jag vill inte ha exakt geografisk placering). Men på sikt tycker jag det är bättre om en samlingsplats drivs av flera, så om någon tröttnar finns det andra som tar över.

Skrivet av: Chadie datum: juli 16, 2004 08:52 EM

Förut stod det 17 juli om jag inte minns fel.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: juli 16, 2004 05:07 EM

Men nu har jag hittat uppgifterna ändå. Har dom verkligen ändrat på sig? Det står att namnet tas bort sista juli. Enligt uppgift ska det ju vara betalt. Suck!

Skrivet av: Erik datum: juli 16, 2004 04:46 EM

Vad står det på NIC-SE:s sida? Av någon anledning får jag aldrig upp den.

Skrivet av: Erik datum: juli 16, 2004 04:33 EM

Hej Annica. Läs min senaste post:
http://stationsvakt.blog-city.com/read/732249.htm

Skrivet av: Johnny datum: juli 16, 2004 03:51 EM