« Green Card | Startsidan | Prioriteringar i vården »

9 juni 2004

Sommar bara på dagen

Jag är glad att jag är gammal och förståndig. Jag åkte in till stan i pants och armlös blus i sommarvärmen, men jag tog med mig en jacka. Bra att ha tänkte jag. Jag visste inte hur rätt jag skulle få :). Den kom till pass på hemvägen. Jag såg en del andra som antagligen gjort samma sak som mig, åkt in sommarklädd men inte tagit med sig jacka. De såg lite frusna ut.

Sommar på dagarna.
Men kvällarna är fortfarande kalla.
När kommer sommarkvällarna?

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 9, 2004 10:07 EM

Kommentarer

Jojo...Jag tar alltid med mig litet extra kläder i min ryggsäck som jag för det mesta har med mig. Man vet aldrig nuförtiden hur vädret svänger.

Köpte en sjuste ryggsäck för en 300 på rea hos intersport. Många fickor och det stora plusset regnskydd. Bra att ha om man rör sig i skog och mark dessutom skyddar det om man har en iBook som jag...

Skrivet av: Bengt datum: juni 10, 2004 06:52 FM

Jo, det stämmer nog att de inte kommer förrän i juli. Det är nog bara vi som blir så glada över dagarnas värme att vi genast antar att kvällarna ska vara lika varma. Att ta med en jacka är nog inte dumt i bagaget. Vare sig det är i juni eller juli.

Annica

Skrivet av: Annica Tiger datum: juni 10, 2004 06:44 FM

Det går ju inte att klä sig just nu!!! Inte rätt i alla fall. Först är det skitvarmt när solen ligger på, sen blåser det isande nordanvindar som känns om solen går i moln. Man får ha resväska med sig med halva garderoben för att vara "rätt" i detta underliga väder. Ingen ordning alls. Och för övrigt har jag alltid en vinterjacka med mig när jag tältar på sommaren...

Skrivet av: Monica datum: juni 10, 2004 03:01 FM

I slutet av juli-i augusti kommer sommarkvällarna. Är det inte alltid så, varje år? Jag minns att man varje år på Roskilde, första helgen i *juli*, var så förvånad över att man svettades som en gris på dagarna för att behöva ta på sig vinterjacka på kvällarna. Jag kan inte minnas någon Hultsfredsfestival heller (mitten av juni) där jag inte har fryst som en gnu. I år skall jag jobba på en hel del festivaler och har redan planerat nerpackning av vinterjacka, för att överleva nattjobb på Megafeztivalen om tio dagar.

Skrivet av: Svante Pettersson datum: juni 10, 2004 02:30 FM