« Dubbel fredagsfyra | Startsidan | Vem kan man lita på? »

3 april 2004

Tråkigt att lämna Avi

Jag blev så ledsen och kände det som om jag svek henne, när jag såg Avis sorgsna och förvirrade ögon när jag åkte därifrån. Men nu har hon säkert redan glömt mig och sin tid här hos mig. Hoppas jag. En hunds minne är kort sägs det och det är nog sant. Dessutom är det hos min syster hon hör hemma och har så gjort i fjorton år.

Ett barn däremot glömmer aldrig, det finns långt därinne. Det blev jag smärtsamt påmind om vid mitt besök, men det är inget som intresserar andra utom de närstående. Men jag bad att få en kopia på några kort, bland annat ett av min plastfarfar, Hugo. Honom minns jag med värme.

Bara den som självt blivit sviken känner hur det är att vara en svikare :(.

// Annica Tiger

Annica Tiger april 3, 2004 01:56 EM

Kommentarer