« Självmord | Startsidan | Jobben försvinner? »

25 februari 2004

Ny sängkamrat

Taxen Avi vet hur man ska njuta av livets goda, i en hunds ögon. Numera kräver hon att bli upplyft i sängen vid läggdags och har mutat in en plats bakom min rygg, under täcket – varmt och gott tycker hon säkerligen att det är.

Själv är jag livrädd att skada henne. Tänk om jag vänder mig om och lägger mig PÅ henne? När Smulan eller Nalle låg i sängen var det inga sådana problem, snarare tvärtom :). De var ju lite mer jämnstora med mig.

// Annica Tiger

Annica Tiger februari 25, 2004 07:42 FM

Kommentarer

Jag modererar och tar bort inlägg eller ändrar i dem om det förekommer sådant jag bedömmer inte höra hemma här eller på annan plats. Illa valda ord är inte alltid samma sak som förtal. Min mailadress är a_t@tele2.se och den brukar inga ha problem med att hitta.

Annica

Skrivet av: Annica datum: mars 3, 2004 05:04 FM

herregud jag har letat som fan men nån emailaderss till dej det hittar jag då inte. så jag kontaktar dej på det häringa sättet i stället. och anledningen till detta är att du publicerar förtal på din hemsida.Skaffa en moderator eller bli en själv för det förekommer illa valda ord
som inte hör hemma på en hemsa
/Anders

Skrivet av: Anders.g datum: mars 2, 2004 10:17 EM

Jag läste rubriken som "Fy sängkamrat" och tänkte att "nu har hon kastat ut B". Fort och fel, jag läser fort och fel. :)

Skrivet av: Jontas datum: februari 25, 2004 09:36 FM