« ALS | Startsidan | Källkoder stulna »

13 februari 2004

Fredag den 13:e

Fredagen den trettonde är det i dag. Jag går nog och drar ett täcke över mig och tillbringar resten av dagen i sängen :). Men å andra sidan, då kanske sovrumstaket ramlar ned?

Skämt åsido. Det är full snöstorm i Aten. Bara för några dagar sedan hade de 25 grader varmt och folk badade vid stränderna. Snacka om kontrast. Jag har ofta undrat över hur de klarar kylan i länderna söderut. De har ju inte lika bra isolering i sina hus som vi har. Vis av egen erfarenhet tillbringandes en tidig vår på Mallorca, samma år som ABBA vann med Waterloo.

Jag såg på nyheterna att John Kerry spås förlora sin kamp om att bli presidentkandidat. Han har varit otrogen mot sin fru. Det hade väl kanske inte gjort så mycket om det inte kommit ut, men väldigt lägligt har någon nu läckt ut det hela. Lite Bill Clinton över det hela. Jag hoppas det inte kommer fram detaljer om cigarrer eller liknande bara :).

Jajaja, vore otrohet en faktor att räkna med vet jag många politiker och monarker i Sverige som skulle förlora sina ämbeten. Det kan bara vara i USA som otrohet väcker sådan enorm uppmärksamhet? Eller?

// Annica Tiger

Annica Tiger februari 13, 2004 08:24 FM

Kommentarer

Det är märkligt om man som president har tid att vara otrogen, så som Clinton. Kanske det ur den aspekten är bättre att vara otrogen före? Nu var jag elak.

Ja, himmel vilka rykten det går om knugen. Ingen rök utan eld?

Skrivet av: Jontas datum: februari 13, 2004 02:34 EM

Om man skall tro på alla rykten man hört genom åren, så skulle Kungen sitta ännu mera löst till, om otrohet var en faktor.

Skrivet av: Johnny datum: februari 13, 2004 08:39 FM