« Bagle.B | Startsidan | Räknare »

18 februari 2004

15 minuter

Linda Rosing berättar i Aftonbladet att hon tagit kokain och blivit beroende. Ja, det har ju gått några dagar nu utan att hon har synts till i pressen. Har inte hennes 15 minuter of fame tagit slut än?

Vad ska hon "hitta på" nästa vecka? Jag kan se rubriken "Linda Rosing erkänner att rubriker om henne själv gör henne upphetsad".

B-skådisar väck! Det står i artikeln att hon är en av Sveriges mest kända kvinnor? My ass! Big Brother är ett program som inte speciellt många sett. Egentligen. Själv har jag inte sett ett enda avsnitt och det är inget jag tycker att jag lider av direkt.

Ge mer utrymme till seriös nyhetsbevakning. Tack!

// Annica Tiger

Annica Tiger februari 18, 2004 12:23 EM

Kommentarer

Jag är ju en komplicerad historia Jontas, så därför kan jag inte låta bli att läsa Aftonbladet. (;-)

Skrivet av: Trueto datum: februari 19, 2004 02:20 EM

Hej...
Har man RÄTT att reta sig om man läser Aftonbladet? Varför inte helt enkelt sluta läsa denna tidning? Då slipper man ju reta upp sig. Den tanken slog iallafall mig, när jag i förrgår morse surfade in och såg en stor, fet rubrik liknande
"EXTRA: Helena Lundbäcks ovärdeliga hästar instängda". Under den artikel fanns en mycket liten länk, där det stod att över 130 personer kunde ha omkommit i katastrofen. Men den länken gick kanppt att se...

För övrigt liknar textkvalitén på aftonbladets artiklar numera de uppsatser jag skrev i högstadiet gällande stavfel, grammatiska fel och meningsbyggnad.

Så jag föreslår att vi människor utrustade med lite distans och sunt förnuft lämnar aftonbladet åt sitt öde; att läsas av dokusåpatittare. Något annat förtjänar den inte.

Skrivet av: Jonas datum: februari 18, 2004 11:33 EM

Irriterad är bara förnamnet när man samma dag läser om just Linda Rosings kokainproblem samt Robbans Anderssons sexakt på en krog häromdagen. Detta är ju precis vad dessa kvasikändisar vill och de så kallade journalisterna går på det om och om igen. Jag blir fanimej mer sur på denna B-journalistkår som kvällspressen håller sig med. Huva!

Skrivet av: Trueto datum: februari 18, 2004 07:04 EM

Min mening med att länka till Naken-Janne och alla betalfilmer och betalbilder var en kritik mot Paparazzia.com och deras sätt att ta betalt.

Jag tycker att det faktiskt är så att det är fel att hänga ut kändisar. Jag undrar om Magnus Härenstam har godkänt att de publicerat den amatörmässigt filmade videosnutten på honom? Jag tycker att kändishysterin suger fetballe. Även kändisar måste få ha ett privatliv.

Sedan har vi ju Linda som skapar rubriker för rubrikernas skull. Det är inte heller okey. Att pressen köper det konceptet förstår jag inte.

Jag tycker nog att du läst lite slarvigt. Eller så har jag uttryckt mig luddigt.

Annica

Skrivet av: Annica datum: februari 18, 2004 03:41 EM

Du kan väl inte ena dagen ge genvägar till doku-såpa profilen Janne för att i nästa fördöma nyhetsbevakningens fokus på desamma. Är inte det dubbeltydigt, eller har jag läst lite slarvigt?

Skrivet av: Joche datum: februari 18, 2004 03:10 EM