« Underliga frågor | Startsidan | Hatsida om judar »

29 december 2003

Fler mail

Undra sa flundra om det är samma man bakom detta mail oxå? Jag orkar inte ens bry mig om att kolla det.

Hej.
jag blir bara ledsen när jag läser din sammaställning av sökresultat på AltaVista, ang kvinnor. Jag skulle med en annan gallring kunna få fram ett annat resultat, you name it. Jag tror inte att kvinnor vanligtvis är så dumma att de tror att ett sammhälle där män inte har ett väldigt stort intresse av kvinnor rent sexuellt skulle kunna överleva i längden.
Det är ju vi män som ser tilla att ni blir med barn, på vårat sätt.
Sen kan ni kninnor ha en synpunkt på det men utan oss , måhända ohyffsade män blir det inga barn. vem av er kvinnor skulle sära på era ben för en försynt man som skulle be snällt om att få bestiga er ????
Nää, ni behöver nog nån som är som vi....................ungefär.

Jag tror nog att det blir barn även om hyfsade män avlar dem. Jag tror att det faktiskt blir fler barn. :) Det handlar inte om att vi kvinnor ska sära på benen. Det tycker jag är en underlig beskrivning av ett skruvat sexliv, där kvinnans sexualitet negligeras och förnekas. Såklart en kvinna kan sära på benen för vem som helst. Men det finns ingen anledning att så göra nuförtiden. Som tur är försvann det tvånget med grottmänniskan. Det är inte normalt att springa omkring med en påk och klubba ned kvinnor längre :))). Tack och lov!

// Annica Tiger

Annica Tiger december 29, 2003 06:29 FM

Kommentarer

Den som tror att kvinnor saknar reptilhjärna och bara är rationella och logiska borde ta och läsa lite tantsnusk. Om kvinnor vore starkare än män så skulle vi män bli våldtagna och sextrakasserade i stället.

Rätt lustig värld det skulle bli, om man tänker vidare på det.

Skrivet av: besserwisser datum: januari 5, 2004 02:54 FM

Du är för rar Claes.

Jo, reptilhjärnan vore inte dumt att kunna lokaliser och operera bort vid födseln :) eller ta bort om den aktiveras på fel sätt, som du beskrev.

Annica

Skrivet av: Annica datum: december 29, 2003 07:56 EM

Iofs har du alldeles rätt Annica. Fast på ett sätt har du även fel. Vi är fortfarande grottmänniskor. Vi har inte utvecklats ett förbaskade dugg sedan stenåldern. Hjärnan fungerar inte ett dugg bättre nu än då. Vi har fortfarande våran reptilbit kvar där.
På vissa stollar verkar den iofs vara den större och styrande delen :)
Kanske den biten neurokirurgin skulle lära sig plocka bort på brottslingar och andra puckon som inte kan leva i det samhället vi har? Jag syftar då på brottslingar, våldtäktsmän och pedofiler mm. Kanske världen skulle förändras något?
Ett nytt Nobellpris väntar bakom hörnet till den/dom neurokirurgerna :)

Skrivet av: Claes datum: december 29, 2003 05:05 EM