« Julskiva | Startsidan | Eskorttjänst? »

9 december 2003

Är du blasé?

B. köpte inga tidningar i går. Jag surfade upp på nätet för att i alla fall kasta en glutt på vad de kunde tänkas innehålla. Men jag kopplade ned ganska omedelbart. Det var inga uppmuntrande rubriker.

Inte undra på att folk blir blasé och går med skygglappar genom livet. Det är som om det skulle vara något defaultläge att kvinnor utsätts för mord, våld, hot och övergrepp. Pårombara! En kvinnas uppgift här i livet är att behaga mannen! Kärringar ska hållas kort! Den en man älskar agar han! Kvinnor ska hållas kort! Kvinnan tige i församligen! Bättre kärringen får en smäll på käften än tio örfilar! En kvinna som är tre meter från spisen är på rymmen! En kvinnas nej är alltid ett förtäckt ja! Kvinnor gillar att bli tagna med våld, innerst inne! Greppa kärringen i håret och uppför dig som en riktig grottman! Typ! :)

Polis åtalad för misshandel av ex-hustru. Åklagaren: Han har under ett år slagit, hotat och trakasserat kvinnan flera gånger.

Pappa fick fängelse för misshandel av döttrar. Dömd för olaga frihetsberövande och olaga hot. Ska också betala skadestånd till döttrarna.

41-åring anhållen efter drama i Askersund. En 41-årig man som natten till måndagen tog sig in hos två unga kvinnor i Askersund och hotade dem kunde gripas på måndagsförmiddagen.

Familjegräl i New York slutade med blodbad. Först högg den 32-årige mannen ihjäl sin fru med svärd. Sedan attackerade han en polispatrull - som blev så chockad att den ene polismannen sköt sin kollega av misstag.

Jogging-mördaren gick till ny attack. Londonpolisen varnar kvinnor för att jogga ensamma.

Vänd på kuttingen. Skulle en del kanske vakna då?

En kvinnlig polis åtalad för misshandel av ex-make. Åklagaren: Hon har under ett år slagit, hotat och trakasserat mannen flera gånger.

Mamma fick fängelse för misshandel av sönerna. Dömd för olaga frihetsberövande och olaga hot. Ska också betala skadestånd till sönerna.

41-årig kvinna anhållen efter drama i Askersund. En 41-årig kvinna som natten till måndagen tog sig in hos två unga män i Askersund och kunde gripas på måndagsförmiddagen.

Familjegräl i New York slutade med blodbad. Först högg den 32-årige kvinnan ihjäl sin man med svärd. Sedan attackerade hon en polispatrull - som blev så chockad att den ene polismannen sköt sin kollega av misstag.

Jogging-mördarskan gick till ny attack. Londonpolisen varnar män för att jogga ensamma.

Pårombara! En mans uppgift här i livet är att behaga kvinnan! Gubbar ska hållas kort! Den en kvinna älskar agar hon! Män ska hållas kort! Mannen tige i församligen. Bättre gubben får en smäll på käften än tio örfilar? En man som är tre meter från spisen är på rymmen! En mans nej är alltid ett förtäckt ja! Män gillar att bli tagna med våld, innerst inne! Greppa gubben i håret och uppför dig som en riktig grottkvinna! Typ! :)

// Annica Tiger

Annica Tiger december 9, 2003 07:32 FM

Kommentarer

*Kram* tebax! :-)
Och kramar till din syster o hennes barn förstås *de kan inte ha det lätt just nu...*

Skrivet av: Calle datum: december 10, 2003 03:55 EM

Jag vet att du inte är blasé Calle.

*kram*

Annica

Skrivet av: Annica datum: december 10, 2003 02:58 EM

Nej då, jag är inte blasé! Visst skulle man reagera med mer förvåning om rubrikerna plötsligt skulle överväga till att handla om KVINNLIGA INDIVIDER som beter som själviska, aggresiva grottmänniskor (istället för MANLIGA dito, som annars är det vanliga). Men upprördheten och avskyn mot dessa brott finns oberoende av vem som begår dem. Jag är inte blasé.

/Calle

Skrivet av: Calle datum: december 9, 2003 05:35 EM