« Psykvård | Startsidan | Internetsabotörer »

12 september 2003

Kalle Anka-pengar

430 CYP beställda. Det låter inte mycket. Det motsvarar dock 7.000 pix. Jag misstänker att pengarna kommer att rinna mellan fingrarna än värre än vad de gjorde i Bulgarien, vars sedlar kändes som monopolpengar av intet värde.

Datorn har inte kommit än. Jag har väntat och väntat. I går ringde jag och efterlyste den. De skickar inte ut dem i Stockholm utan den ska hämtas på plats. Det hade de kunna klämma ur sig när jag beställde via mail. Ingen vill betala 700 pix för hemkörning påstod de i Stockholm. Nå, det var precis det jag hade tänkt mig. De ska väl inte dra alla över en kam? Nu är jag less och vill inte längre ha deras dator. Men jag lugnar nog ned mig och hämtar den snällt på lördag. Jag behöver den. Den bärbära funkar, men jag vill ha en riktig dator. Ett riktigt kraftpaket. Under tangenbordet.

// Annica Tiger

Annica Tiger september 12, 2003 02:53 EM

Kommentarer