« Så sänkte jag Sovjetunionen | Startsidan | Udda intresse som väckts »

30 november 2007

Falskt lågdjur?

Jag skrev 1 april om barntröjor som Hells Angel ansåg vara ett varumärkesintrång på Hells Angels motiv. Om det är/var det kommer säkert de lärda tvista om, i fall Hells Angels drar det inför domstol. För det är rätta vägen att gå, inte att knalla in i affären och begära att plaggen tas bort.

Det kom en kommentar i natt med denna formulering nedan, lite udda i mina ögon.

Skulle vilja se er falska lågdjur stå öga mot öga mot en HA medlem och stå för era tramsiga dängor.

Jag skulle inte ha några som helst problem att stå öga mot öga mot en Hells Angels-medlem och försvara min text. Vi lever i en demokrati och var och en får uttrycka sina åsikter, så länge man håller sig inom lagens råmärken. Jag har min åsikt. Hells Angels har sin åsikt. Men från det är det långt tycker jag att skriva en kommentar där den som kommenterar skriver som ovan.

Jag är inget falskt lågdjur. Jag skulle nog inte kalla en Hells Angels-medlem för ett falskt lågdjur. Även om jag kanske tycker att de faktiskt (som en del andra motorcykelklubbar) ibland tänjer på lagen då och då, i egna syften.

Det finns en hel del motorcykelklubbar som dras över samma kam, tyvärr, fast deras enda intresse är att glida omkring med sina motorcyklar. Jag känner flera som är med i dito klubbar och de verkar ha mycket roligt under sina träffar.

// Annica Tiger

Annica Tiger november 30, 2007 2:09 EM