« Allmänt svammel | Startsidan | Falskt lågdjur? »

28 november 2007

Så sänkte jag Sovjetunionen

Jan Kallbergs senaste bok

I dag fick jag lite läsning via posten. Dryga 700 sidor, men jag gillar tegelstenar och jag hoppas att Jan Kallberg (Voltaire Publishing) lyckats med sitt koncept, som han gjort tidigare, med att skriva en bok som håller hela vägen ut.

Vi har varit på samma mailinglistor i många, många år och i början (runt 1997-1998) undrade jag faktiskt vad det var för kuf (förlåt Jan - det är numera preskriberat) men efter att ha träffat honom i verkligheten och pratat med honom IRL fick jag ställa mina fördomar åt sidan och jag insåg vilken trevlig människa han är. Det lärde mig ganska mycket. Döm aldrig människor efter hur de uppför sig på mailinglistor utan vänta till du träffar dem IRL.

Jag önskar Jan lycka till med boken och själv har jag lagt den överst på "böcker som ska läsas"-högen.

// Annica Tiger

Annica Tiger november 28, 2007 6:52 EM