« Elefanter en trappa upp | Startsidan | Gnälligt värre »

28 september 2010

Vardagsrysare

Hmmm...vad hände? I dag upplevde jag något helt förunderligt. Jag åkte ned till centrum, parkerade bilen - som vanligt - och ställde in parkeringstiden. En snabbis in på ICA och sedan ut igen och det verkade vara lite kalabalik på parkeringsplatsen noterade jag lite slött. Men jag lunkade i väg till det ställe jag visste att jag hade parkerat. Rutan var tom? Eller rättare sagt en annan bil hade ställt sig där. Min bil har blivit stulen var det första jag tänkte. Nej, den hade på något sätt förflyttat sig två, tre meter fram och blockerade hela utfarten från parkeringen. En snabb inspektion - efter att jag hade smält detta faktum - gav vid handen att den bara hade rullat ut (eller vad den nu hade gjort :/) och inte stött i någon annan bil. Vad händer? Jag lägger alltid i P-bromsen per automatik när jag parkerar bilen. Eller?

Annica Tiger september 28, 2010 1:39 EM

Kommentarer

Skriv en kommentar


Kom ihåg mig?