« Namnmiss? | Startsidan | Vardagsrysare »

26 september 2010

Elefanter en trappa upp

Att jobba natt när det bor en skock elefanter i lägenheten ovan är inte helt lätt. Tur att det bara är enstaka pass. Tre nätter i rad och lite sömn är ingen bra kombination. Men barn är barn och vad ska man göra? Jag känner mig gammal ändå utan att behöva gå en trappa upp och klaga över att jag inte får sova på grund av barnens aktiviteter. Vem bryr sig? Det är nog bara jag :-).

// Annica Tiger

Annica Tiger september 26, 2010 12:44 EM

Kommentarer

TACK FÖR DINA SIDOR OM ALLT!

Fan - att det finns så många sådana störande barnfamiljer på översta våningen, där barnen får leva rullan hur mycket dom vill utan att dom vuxna sätter någon gräns för det. I mitt hus klampas det på ett otroligt hänsynslöst sätt och jag känner att de ständigt tränger sig över i min akustiska gräns.
En vacker dag kommer jag att få hjärtinfarkt på grund av detta sporadiska klampande!
/Eva

Skrivet av: Eva Lindgren datum: februari 18, 2011 7:53 EM

Kanske ett par bra hörlurar och skön musik vid insomnandet hjälper.
Förresten -härligt att läsa inlägg från dig igen.

Skrivet av: Brittis datum: september 29, 2010 8:14 EM

Tack för att du är tillbaka på nätet. Det gör mig glad Jag hoppas att dina grannar ovanpå läser din blogg. Det ju iaf ett mjukt sätt att klaga. Må väl.

Skrivet av: Lars datum: september 27, 2010 2:24 EM

Skriv en kommentar


Kom ihåg mig?