« Vardagsrysare | Startsidan | Felkommunikation »

29 september 2010

Gnälligt värre

Kaos i tunnelbanan på morgonen på grund av strömavbrott (inga bussar hade kommit igång som reserv när jag åkte) och förseningar på pendeltåget för ett växelfels skull i Karlberg när jag skulle åka hem vid lunchtid. Inte undra på att folk väljer bort kollektivtrafiken. Nu vägrar jag ta bilen av princip när jag de få gånger behöver åka in till stan. Men jag var ute i mycket god tid och ändå kom jag en minut för sent. Får se hur det blir i kväll :). Re-run? Jag tänker åka in igen i mycket god tid.

Förut frös jag när det var upp mot 30 grader utomhus. Men det var medicinerna. Nu fryser jag för att det är kallt i lägenheten, till och med andra som kommer hit undrar om det är Nordpolen de besöker. Runt 18-19 grader är inte så komfortabelt inomhus. Jag var i en annan lägenhet i samma bostadsbolag som inte har golvvärme och deras element värmde så gott. Fastighetsskötaren verkar bry sig lagom om detta problem. Han bor ju inte i dessa tre hus som Gud har glömt tillsammans med bostadsbolaget.

// Annica Tiger

Annica Tiger september 29, 2010 1:54 EM

Kommentarer

Och vi har oftast just omkring 19-20 grader inomhus så när jag kommer till folk som bor i lägenheter svettas jag floder. Begriper inte hur man står ut när det är så varmt inomhus (fast då talar jag inte om människor som fryser pga medicinering förstås). I sovrummet har vi oftast inte mer än 13-14 grader under vintern, och då sover jag jättegott - med varmt täcke förstås.

Man mår, enligt min uppfattning, mycket bättre av att det inte är så varmt inne och av att man istället tar på sig en varm tröja. Vanesak alltså.

Skrivet av: Kerstin datum: oktober 6, 2010 1:47 FM

Förresten: Tack för kommentaren på mitt gnäll om virusangrepp. Det var nog ett utifrån kommande skrämskott för att få mig att köpa ett dyrt program.
Jag har Avast installerat men råddes av min Nallebror att i det här läget använda on-line-scannern Norman som finns på Nordeas hemsida under Privat, Logga in. Det tog 1,5 timmar och en fil togs bort: W32/VBtroj.CYQQ
Ångmaskinen fungerar bra nu och jag är lycklig igen.

PS: det blir nog Open Office på laptopen.

Skrivet av: Brittis datum: september 29, 2010 8:31 EM

Det är klart att du ska ha det varmare i lägenheten. Det finns regler för det. Lycka till.

Skrivet av: Brittis datum: september 29, 2010 8:16 EM

Skriv en kommentar


Kom ihåg mig?