« Äntligen sommar | Startsidan | Kombinera nytta med nöje »

12 juni 2008

www.stoppafralagen.nu

Snart ska beslut tas om huruvida Försvarets Radioanstalt (FRA) ska avlyssna all kabelburen kommunikation som passerar Sveriges gränser. Det blir en hel del trafik som omfattas om detta lagförslag går igenom. Själv har jag nog mina misstankar om att detta redan sker även om det inte är officellt sanktionerat.

I går så träffade jag en person när jag jobbade. Hon kände igen mig direkt, själv tog det ett tag innan jag kunde orientera mig vem hon var, men jag har en svag aning om att vi har setts tidigare på KGB. Det blev ett oväntat men roligt inslag i jobbtristessen.

Jag blir alltid lika förvånad när folk känner igen mig, jag har förändrats under årens lopp, speciellt nu efter cellgiftskuren. En del skulle kanske påstå att min kropp har åldrats i snabb takt, vilket den har gjort men det försöker jag låta bli att tänka på. Det är inte den biologiska åldern som räknas, kroppen är bara ett skal - det är insidan som är den viktiga.

En annan rolig sak hände i går, jag har ännu inte riktigt bearbetat det, men jag gick i alla fall och log hela eftermiddagen i går. Ett damoklessvärd som hängt över mitt huvud, har det i alla fall känt som, försvann i går. Det är skönt.

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 12, 2008 5:55 FM