« www.stoppafralagen.nu | Startsidan | Trevlig midsommar - i efterskott »

12 juni 2008

Kombinera nytta med nöje

I dag ska jag förena nytta med nöje. Elfte arbetsdagen i rad kanske blir lite mer annorlunda än de tidigare passen, varav de flesta har varit 12 timmar långa. Jag gillar Lena PH och det ska bli kul att se henne live (vilket jag hoppas kunna göra samtidigt som jag jobbar) och få betalt för det :-).

Nu när jag inte gick upp mitt i natten utan fick en sovmorgon kände jag hur trött jag egentligen är. Enormt trött. Men när jag jobbar känner jag inte det och det får jag vara tacksam för. Det jag mest gruvar mig över är att hinna packa de få lediga dagar jag kommer att ha framöver. Semestertider=jobb för min del.

Men jag är glad att jag har jobb,
även om jag bara är en vid behovare.
Vid min ålder får man inte vara kräsen :).
Inget jobb, inga pengar.
Inga pengar, inget roligt alls.

Mina tankar går till alla som är arbetslösa och söker jobb efter jobb utan resultat. Been there, done that! Det enda råd jag kan ge till de som sitter i den sitsen är att tappa inte sugen, världen är full av tappade sugar.

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 12, 2008 11:35 FM