« Full kareta | Startsidan | www.stoppafralagen.nu »

5 juni 2008

Äntligen sommar

Nu är sommaren äntligen här. Skönt, för dem som kan avnjuta den. Själv har jag inte varit ute i solen en enda timme so far. I år ska det tydligen bli en kanonsommar och det missunnar jag inte någon. Det blir nog inget badande i sommar för egen del. Schemat är fullspäckat och de få lediga dagar jag har kommer jag att vara tvungen att packa mitt bohag. Det känns lite tungt, men är självvalt. Ja, det är flytt på gång igen. Jag trivs inte i nya lägenheten. Jag hoppas att jag kommer att trivas bättre i den nya lägenheten som jag kommer att flytta till. Hyresvärden verkar inte vara speciellt benägen att fixa en ny hyresgäst till denna lägenhet så det blir antagligen dubbla hyror en månad. Men shit happens. Aldrig mer en privatvärd säger jag bara.

// Annica Tiger

Annica Tiger juni 5, 2008 4:08 FM